Anderlecht speelt galamatch tegen Galatasaray

DINSDAG, 8 JULI 2008, 10:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de krant Het Belang van Limburg zal de galamatch tegen AC Milan niet doorgaan. Anderlecht zou met de Turkse landskampioen Galatasaray echter al een nieuwe tegenstander hebben gevonden.


De wedstrijd zal op 22 of 23 juli doorgaan in het Constant Vanden Stock-stadion. Anderlecht zou 23 juli verkiezen, maar Galatasaray verkiest 22 juli. In de loop van de komende dagen zal er een beslissing worden genomen over de datum.

Verder meldden gisteren diverse media dat Anderlecht het zal opnemen tegen het Roemeense CFR Cluj. Het Laatste Nieuws meent echter vandaag dat de tegenstander Otopeni zal zijn en niet Cluj.

Tenslotte zou Anderlecht op 16 juli een oefenpartij spelen tegen de Bulgaarse bekerwinnaar Litex Lovech. Die match zou doorgaan in het Limburgse Hasselt.

Belangrijk om te weten: Anderlecht heeft nog niet gereageerd op deze berichten en bevestigt op haar officiële website enkel de oefenwedstrijden van dinsdag en donderdag.

Bron: Voetbalkrant.com / HBvL / GvA / HLN



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.