Lamah: "Mentaal veel sterker geworden"

DINSDAG, 15 JULI 2008, 11:54 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Roland Lamah werd vorig jaar uitgeleend aan Roda JC. Na een sterk seizoen in Nederland wil hij nu ook doorbreken bij Anderlecht. "Op dit moment ben ik voor 200% geconcentreerd op Anderlecht."


"Twee zaken hebben me overtuigd om het opnieuw bij Anderlecht te proberen", zegt Lamah in La Dernière Heure. "Eerst had ik een gesprek met trainer Ariël Jacobs tijdens het tussenseizoen. En ten tweede was er mijn terugkeer naar Ivoorkust voor de vakantie. Mijn familie heeft me aangeraden mijn kans te grijpen bij Sporting. Vanaf dan was ik volledig overtuigd.

"Het klopt dat ik me goed voelde bij Roda en dat ik er gerust wou blijven. Ik kan ook niet garanderen dat ik eind augustus nog bij Anderlecht zal zijn, maar het enige dat ik weet, is dat ik op dit moment voor 200% geconcentreerd ben op Anderlecht."

"Ik ben klaar om een basisplaats te veroveren in het type-elftal. Ook al besef ik heel goed dat het niet makkelijk wordt", aldus Lamah. "Ik geef toe dat het idee van opnieuw op de bank te belanden me bezighoudt, maar ik heb vertrouwen in mezelf. Ik ben mentaal veel sterker geworden, vroeger liet ik veel sneller de moed zakken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.