Anderlecht wil Emond voor minder dan één miljoen euro

WOENSDAG, 1 JULI 2015, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Renaud Emond kan bij Anderlecht een contract voor vijf jaar tekenen, maar dan moet paars-wit eerst een akkoord vinden met zijn club Waasland-Beveren. Die vragen momenteel nog één miljoen euro voor de spits. Anderlecht probeert nu dit bedrag omlaag te krijgen.

Aanvankelijk vroeg Waasland-Beveren het dubbele voor zijn spits. Die ligt nog één jaar onder contract en weigert bij te tekenen. Daardoor was er weinig interesse en dus lieten de Waaslanders de prijs zakken. Anderlecht probeert er nu nog wat af te pitsen.

Door Emond nu al te halen, wil Anderlecht vermijden dat hij dit of volgend jaar naar een concurrent trekt. De Brusselaars willen Emond nog een seizoen elders laten rijpen en boden hem aan bij verschillende clubs. Enkel Waasland-Beveren zelf hapte toe. Door Emond bij zijn huidige club te laten, kan Anderlecht de transferprijs mogelijk serieus laten dalen of zelfs tot nul herleiden.

Emond zelf is intussen met zijn ploegmaats op stage vertrokken naar Nederland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.