Nieuws met tag "Transfers"


 21-03-2018 

Trezeguet definitief naar Kasimpasa

Trezeguet definitief naar Kasimpasa

Mahmoud Trezeguet Hassan verlaat Anderlecht definitief voor het Turkse Kasimpasa, waar hij sinds vorige zomer al als huurling actief is. Met de overgang van de Egyptenaar is een bedrag van 2 miljoen euro gemoeid. Lees verder » 20-03-2018 

Grenz Echo ziet Van Crombrugge bij Anderlecht

Grenz Echo ziet Van Crombrugge bij Anderlecht

Grenz Echo, een Duitstalige krant uit de Oost-Kantons, schrijft vandaag dat Hendrik Van Crombrugge wel eens naar Anderlecht zou kunnen verhuizen. Van Crombrugge wisselde deze week van manager en dat zou volgens de krant één bepaald doel hebben: de deur naar Anderlecht openen. Lees verder »


Stanciu kan Anderlecht nog mooie som opleveren

Stanciu kan Anderlecht nog mooie som opleveren

De Anderlecht-fans zien het met lede ogen aan, maar de financieel beheerders van paars-wit wrijven zich wellicht in de handen: Nicolae Stanciu herleeft bij Sparta Praag. Goede prestaties van de Roemeen kunnen Anderlecht nog aardig wat geld opleveren. Lees verder »


Anderlecht denkt aan terugkeer Gillet

Anderlecht denkt aan terugkeer Gillet

Volgens Het Nieuwsblad speelt Anderlecht met de gedachte om Guillaume Gillet terug te halen deze zomer. De middenvelder is zijn basisplaats bij Olympiakos kwijt en Anderlecht heeft voor volgend seizoen extra Belgen nodig. AA Gent speelt met hetzelfde idee. Lees verder »


Roef op lijstje Deportivo

Roef op lijstje Deportivo

In een exclusief interview met Anderlecht-Online liet Davy Roef weten dat hij zich goed voelde bij Waasland-Beveren en nog tot eind maart had om een beslissing te nemen of hij al dan niet een seizoen bij de Waaslanders bleef. Maar er zijn kapers op de kust, Deportivo toont verregaande interesse in de jonge doelman.  Lees verder » 16-03-2018 

Newcastle plakt stevig prijskaatje op Sels

Newcastle plakt stevig prijskaatje op Sels

RSC Anderlecht huurt Matz Sels van Newcastle zonder aankoopoptie. Sels is in goeie vorm tegenwoordig en dat hebben ook de Engelsen gezien. Zij betaalden 6,6 miljoen euro voor de doelman en zijn van plan om daar zoveel mogelijk van te recupereren. Lees verder »
 15-03-2018 

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Roef: “Tot eind maart om te beslissen of ik bij Beveren blijf”

Terwijl de Anderlecht-spelers Play-Off 1 voorbereiden in de Ardennen, geniet Davy Roef van een weekje verlof. Anderlecht-online maakte hiervan gebruik om de doelman op te bellen. In een openhartig gesprek vertelt Roef over zijn prestaties dit seizoen, de opties voor volgend seizoen en de moeilijke periode van vorig seizoen. Lees verder » 13-03-2018 

Trebel verlaat stage

Trebel verlaat stage

Adrien Trebel kreeg drie speeldagen opgelegd voor zijn rode kaart tegen Antwerp. RSC Anderlecht liet al weten in beroep te gaan. Adrien Trebel verlaat dan ook vandaag de teambuidling te Jupille om zich  te gaan verdedigen.  Lees verder » 08-03-2018 

Anderlecht scout Servische doelman

Anderlecht scout Servische doelman

Volgens het Servische Butasport is Anderlecht één van de clubs die de prestaties volgt van doelman Emil Rockov. De 23-jarige Rockov is titularis bij Vojvodina Novi Sad in de Servische hoogste klasse. Anderlecht bekeek hem gisteren tegen Rode Ster Belgrado (1-2 verlies). Lees verder » 06-03-2018 


 05-03-2018 


 04-03-2018 

Anderlecht haalt 18-jarige Fransman

Anderlecht haalt 18-jarige Fransman

Volgens de Franse journalist Nabil Djellit, die onder meer werkt voor France Football, komt Nabil Chaban voor Anderlecht voetballen. De middenvelder is geboren in het jaar 2000 en zal aansluiten bij de U19. Hij komt van Marseille. Lees verder »


Capel had bijna nieuwe club gevonden

Capel had bijna nieuwe club gevonden

Diego Capel zit nog steeds zonder club nadat zijn contract bij Anderlecht vorige zomer werd ontbonden. De Spanjaard onderhandelde de voorbije dagen met de Engelse vierdeklasser Notts Country. Een deal leek in de maak, tot de manager van Capel de salariseisen verhoogde. Lees verder » 03-03-2018 

Trebel: "Marseille was concreet ja"

Trebel:

Tijdens de wintermercato raakte bekend dat Marseille verregaande interesse toonde in Adrien Trebel. De Fransman wou daar toen niet dieper op ingaan en zei dat dat zaken waren voor zijn makelaar. Nu wil hij dat wel: "De interesse was concreet ja". Lees verder »


Zulte-Waregem wil Doumbia houden

Zulte-Waregem wil Doumbia houden

Idrissa Doumbia speelt momenteel op huurbasis bij Zulte-Waregem. Daar zien ze wel iets in de middenvelder en wil hem ook volgend seizoen aan de Gaverbeek zien spelen. In principe kan dat, Essevee heeft die optie, maar RSC Anderlecht gaat altijd voor op de optie. Lees verder »


Anderlecht beloofde Roef al aan Waaslanders

Anderlecht beloofde Roef al aan Waaslanders

In januari maakte Ryota Morioka de overstap van Waasland-Beveren naar RSC Anderlecht. Davy Roef werd toen, zonder zijn medeweten, in de deal betrokken. Paars-wit beloofde toen al dat Roef ook volgend seizoen bij de Waaslanders zou spelen. Roef kreeg het nieuws de dag nadien te horen.  Lees verder »


 02-03-2018 

Roef jaartje langer bij Waasland-Beveren ?

Roef jaartje langer bij Waasland-Beveren ?

Naast Isaac Kiese Thelin loopt er nog een huurling rond van RSC Anderlecht bij Waasland-Beveren, Davy Roef. In tegenstelling tot Kiese Thelin, ziet het ernaar uit dat Roef er nog een seizoen zal bijdoen bij de Waaslanders. Lees verder » 01-03-2018 

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom”

Vancamp: “Anderlecht blijft mijn droom”

Naast Wout Faes laat Anderlecht nog een veelbelovende jonge speler ervaring opdoen in Nederland. Jorn Vancamp gooit de laatste weken hoge ogen bij Roda JC. Ook hij kreeg een telefoontje van Anderlecht-Online en stond ons graag te woord. Lees verder »


 28-02-2018 

Thelin op lijstje Mönchengladbach

Thelin op lijstje Mönchengladbach

Met zijn prestaties bij Waasland-Beveren heeft Isaac Kiese Thelin de interesse gewekt van Borussia Mönchengladbach. De club van Thorgan Hazard zoekt voor volgend seizoen nieuwe aanvallers en Thelin is één van de drie namen die met stip genoteerd staan. Lees verder »
 27-02-2018 

Trezeguet wekt interesse van Galatasaray

Trezeguet wekt interesse van Galatasaray

De prima prestaties van Trezeguet bij Kasimpasa blijven niet onopgemerkt. Volgens de Turkse website Fotomac wil Fatih Terim de aanvallende middenvelder naar Galatasaray halen wanneer Garry Rodrigues zou vertrekken. Lees verder »


 25-02-2018 

Matazo heeft aanbieding Monaco op zak

Matazo heeft aanbieding Monaco op zak

AS Monaco heeft Eliot Matazo een aanbod gedaan om in het Prinsdom te komen voetballen. Dat schrijft de Franse website Buzz Sport. Matazo is één van de grootste talenten van Anderlecht. Vorige week werd hij 16 jaar, maar hij tekende nog geen contract bij paars-wit. Heel wat topclubs azen op zijn diensten. Lees verder »


Devroe in Anderlecht: "Volgende week meer nieuws"

Devroe in Anderlecht:

Niet alleen Marc Coucke maakte vanmiddag zijn opwachting in het Constant Vanden Stock-stadion, ook Luc Devroe tekende present. Iedereen verwacht dat de Oostende-manager snel de overstap maakt naar Anderlecht, maar dat wilde hij vanmiddag (nog) niet bevestigen. Lees verder »


 24-02-2018 

 21-02-2018 

Najar: "Hoop op het einde nog wat te spelen"

Najar:

Andy Najar sprak met het Hondurese 'Diez' over zijn revalidatie. De Hondurees liet vallen dat hij hoopt om op het einde van het seizoen nog een paar wedstrijden te kunnen meespelen. Al is dat heel opportunistisch en lijkt de voorbereiding van volgend seizoen een realisticher streefdoel. Lees verder »


 20-02-2018 

Matazo weigert contract bij Anderlecht

Matazo weigert contract bij Anderlecht

Eliot Matazo, één van de grooste talenten die er bij Anderlecht rondloopt, heeft het contract voorstel dat Anderlecht hem deed naast zich neergelegd. Op 15 februari vierde Matazo zijn 16e verjaardag en mocht hij een profcontract tekenen, maar dat zal dus niet bij Anderlecht gebeuren. Lees verder »


Anderlecht denkt aan terugkeer Odjidja

Anderlecht denkt aan terugkeer Odjidja

Volgens het Griekse SDNA denken zowel Anderlecht als Club Brugge aan een terugkeer van Vadis Odjidja. De Belgische middenvelder speelt sinds afgelopen zomer voor Olympiakos, maar wil er weg nadat er in zijn huis werd ingebroken. Lees verder »


Coucke speelt het fair in dossier-Milic

Coucke speelt het fair in dossier-Milic

Tot zijn laatste dag bij Oostende blijft Marc Coucke het beste doen voor de kustploeg. De toekomstige voorzitter van Anderlecht heeft samen met Antonio Milic beslist om de eenzijdige optie om zijn contract te verlengen tot 2019 te lichten. Opmerkelijk, want velen gingen ervan uit dat Milic in juni naar Anderlecht zou komen. Lees verder »