Nieuws met tag "Transfers"


 25-05-2019 

Officieel: Simon Davies nieuwe hoofdcoach

Officieel: Simon Davies nieuwe hoofdcoach

De Welshman Simon Davies (45 jaar)  is de nieuwe hoofdtrainer van RSC Anderlecht. Zijn naam circuleerde al een tijdje. Hij komt net als Vincent Kompany over van Manchester City waar hij sinds 2016 hoofdcoach was bij de U23. Lees verder » 24-05-2019 

AEK wil psycholoog aanstellen voor Vranjes

AEK wil psycholoog aanstellen voor Vranjes

AEK Athena heeft nog steeds Ognjen Vranjes op zijn lijstje staan. De Griekse club deed al een bod bij RSC Anderlecht, maar het grootste struikelblok is het riant loon dat de Bosniër krijgt in Brussel. Té hoog voor de Griekse club, die het dus niet volledig kan overnemen.  Lees verder » 23-05-2019 

Jonge doelman verlaat Anderlecht

Jonge doelman verlaat Anderlecht

Tijdens het Toernooi Marc Overmars (U14) in april, werd Matthieu Luka Epolo nog verkozen tot beste doelman van het toernooi. Vandaag sluit hij de deuren van Neerpede achter zich, Epolo gaat zijn opleiding verder zetten in Académie RL Dreyfus van Standard Luik. Lees verder » 22-05-2019 

"Vlap staat op de lijst"

RSC Anderlecht kijkt niet alleen naar vertrekkers, het wil er ook enkele gerichte versterkingen bij. Michael Vlap staat al een tijdje op de radar van paars-wit. Dat geeft nu ook Michael Verschueren: "Hij staat op onze lijst ja".  Lees verder »


Anderlecht hoopt Roef te houden

Anderlecht hoopt Roef te houden

Davy Roef keert normaal gezien na zijn vakantie terug naar Neerpede waar hij nog tot de zomer van volgend jaar onder contract ligt. Als het van RSC Anderlecht afhangt speelt hij daar ook komend seizoen, al zal dat ook van de doelman zelf afhangen.  Lees verder »
 21-05-2019 

Ook Trebel mag vertrekken

Ook Trebel mag vertrekken

Ook Adrien Trebel mag vertrekken bij RSC Anderlecht. Net als bij Kara Mbodji weegt de loonlast van de Fransman te zwaar door. Hun loon is té hoog in vergelijking met wat ze werkelijk bijdragen bij paars-wit. Lees verder » 20-05-2019 

Kara mag vertrekken

Kara mag vertrekken

RSC Anderlecht moet de komende weken heel wat spelers van de hand doen. Maar moet langs de andere kant ook kwaliteit binnen halen. Op het vertrekkerslijstje staat ook de naam van Kara Mbodji. De Senegalees kampt nog steeds met pijn aan de knie en heeft bovendien een monsterloon.  Lees verder »


Sowah toch niet einde contract

Sowah toch niet einde contract

De voorbije weken en maanden werd aangenomen dat het contract van Emmanuel Adjei Sowah na dit seizoen afliep. Dat klopt niet. Zijn management laat aan Anderlecht-Online weten dat de Ghanees nog één seizoen vastligt bij paars-wit. Lees verder »


Max de Jong blijft keeperstrainer

Max de Jong blijft keeperstrainer

De eerste naam van de technische staf van Vincent Kompany voor volgend seizoen is bekend. Max de Jong tekende een nieuw tweejarig contract als keeperstrainer. Dat bevestigt zijn zoon Boy aan Anderlecht-Online. Lees verder »


Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

Net als Ivan Obradovic krijgt ook Boy de Jong geen nieuw contract bij Anderlecht. Dat laat de Nederlandse doelman weten aan onze redactie. "Ik ben blij dat ik bij Anderlecht mocht spelen. Het was een positieve ervaring", zo zegt hij. Lees verder »


Anderlecht zwaait Obradovic uit

Anderlecht zwaait Obradovic uit

Wat al een tijdje in de lucht hing, heeft Anderlecht nu ook officieel bevestigd: Ivan Obradovic krijgt geen nieuw contract en moet de club verlaten. Via een bericht op zijn sociale media nam paars-wit afscheid van de 30-jarige linksachter. Lees verder » 19-05-2019 

Kompany brengt coach mee

Kompany brengt coach mee

Met Vincent Kompany heeft Anderlecht de man beet die de komende jaren de lijnen moet moet uitzetten op het veld. Niet zozeer als speler, wel als coach. "Vincent zal de tactiek bepalen en wie er speelt", stelt Michael Verschueren. Lees verder »


Kompany keert terug naar Anderlecht!

Kompany keert terug naar Anderlecht!

Vincent Kompany keer terug naar Anderlecht om een functie op te nemen als speler-manager. Zowel de club als de speler maakten dat vandaag bekend. Kompany begon op jonge leeftijd zijn carrière (zie foto) en keert nu na 11 jaar terug.  Lees verder » 17-05-2019 

Frankfurt-tribunezitter gelinkt aan Anderlecht

Frankfurt-tribunezitter gelinkt aan Anderlecht

De Duitse website Fussball.news schrijft dat Anderlecht één van de clubs is die interesse tonen in Branimir Hrgota. De 26-jarige spits uit Zweden is einde contract bij Eintracht Frankfurt, maar daar is hij helemaal op een zijspoor beland. Lees verder » 14-05-2019 

Arnesen bezoekt Griekse bekerfinale

Arnesen bezoekt Griekse bekerfinale

Frank Arnesen vertoefde afgelopen weekend in Griekenland. Hij was er aanwezig voor de Griekse bekerfinale tussen PAOK en AEK Athene. Hij maakte er meteen ook gebruik van om te praten over Ognjen Vranjes. AEK toont al langer interesse om de Bosniër aan te trekken.  Lees verder »


Kara traint terug mee

Kara traint terug mee

Kara Mbodji heeft de groepstraiiningen hervat. Hij is verlost van zijn rugpijn en wellicht haalt hij de wedstrijd tegen Genk van komende donderdag. Volgens Het Laatste Nieuws zou RSC Anderlecht er ook geen probleem van maken indien de Senegalees wil vertrekken.  Lees verder » 13-05-2019 

Opnieuw Algerijn gelinkt aan Anderlecht

Opnieuw Algerijn gelinkt aan Anderlecht

Volgens Footmercato is Anderlecht één van de clubs die interesse tonen in Naoufel Khacef. Khacef is een 21-jarige Algerijnse jeugdinternational die de stap naar Europa wil zetten. Momenteel speelt de linksachter voor NA Hussein Dey in zijn vaderland. Lees verder »


Mbokani wil contract van minimum twee jaar

Mbokani wil contract van minimum twee jaar

Dieumerci Mbokani is einde contract bij Antwerp. De Congolees wordt al een tijdje gelinkt aan RSC Anderlecht maar stelt daar zelf enkele voorwaarden voor. Zo wil hij een contract van minimum twee jaar en wil hij veel meer verdienen.  Lees verder »


 12-05-2019 

Jonge Fransman gelinkt aan Anderlecht

Jonge Fransman gelinkt aan Anderlecht

Volgens Footmercato is Anderlecht één van de clubs die interesse toont in Omar Benyounes. De linkervleugelspeler, geboren in 2000, speelt voor de U19 van AS Saint-Priest. Dat is een club die uitkomt op het vierde niveau in Frankrijk. Lees verder »


Mehssatou wekt buitenlandse interesse

Mehssatou wekt buitenlandse interesse

De deelname van Nayel Mehssatou met Anderlecht aan de Future Cup in Amsterdam is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Chileense media melden dat de Mehssatou de interesse gewekt heeft van Monaco en Valencia. Eerder werd ook al gewag gemaakt van belangstelling van PSV. Lees verder »


 11-05-2019 

Anderlecht heeft geen schrik voor transferverbod

Anderlecht heeft geen schrik voor transferverbod

In buitenlandse media duikt opnieuw het verhaal op dat Anderlecht een transferverbod moet vrezen voor ongeoorloofde transfers van minderjarigen in het verleden. Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt de club van "fake nieuws", maar het erkent wel weet te hebben van "een FIFA-onderzoekje". Lees verder »