Nieuws met tag "Transfers"


 23-01-2017 


Dante debuteert bij U21

Dante debuteert bij U21

Abdoul Karim Dante zal vanavond zijn debuut maken voor Anderlecht. De 18-jarige verdediger uit Mali zit voor het eerst in de selectie van een wedstrijd bij de U21. Hij start wel op de bank. Lees verder »


Roef legt morgen medische testen af

Roef legt morgen medische testen af

Voor wie er nog aan twijfelde, de ruildeal van doelmannen tussen Anderlecht en het Spaanse Deportivo, zit in zijn laatste fase. Davy Roef landde deze morgen in Spanje en legt er normaal morgen zijn medische testen af. Doelman Ruben van Deportivo zakt op zijn beurt af richting België. Lees verder » 22-01-2017 

Opstelling: Weiler verrast met Appiah

Opstelling: Weiler verrast met Appiah

Het elftal is bekend waarmee Anderlecht om 18 uur zal starten tegen STVV. Tien van de elf namen zijn deze die we konden verwachten. Enkel op rechtsback heeft René Weiler een verrassing in petto: Dennis Appiah maakt zijn rentree na bijna vijf maanden afwezigheid. Lees verder » 21-01-2017 


Capel wil niet vertrekken

Capel wil niet vertrekken

Ondanks weinig speelminuten en interesse uit zijn geboorteland, wil Diego Capel Anderlecht niet verlaten. Zijn manager stelt dat de Spaanse flankaanvaller minstens het seizoen wil uitdoen bij Anderlecht. Lees verder »
Mehdi Tarfi tot 2018 bij FC Dender

Mehdi Tarfi tot 2018 bij FC Dender

Mehdi Tarfi die tot 2015 het mooie weer maakte bij de beloften van Anderlecht, voetbalt sinds oktober 2016 voor FC Dender. Hij verlengde er zopas zijn contract tot juni 2018. Mehdi voetbalde voorheen voor FC Antwerp, in seizoen 2013-14, werd hij uitgeleend aan Zulte-Waregem. Nu voetbalt hij dus opnieuw bij FC Dender. Veel succes Mehdi !!!  Lees verder »


Alvarez niet meer onder contract

Alvarez niet meer onder contract

Oswal Alvarez, die in totaal 150 minuten speelde voor de A-kern bij Anderlecht, ligt niet langer onder contract bij de club. Alvarez is nu druk op zoek in zijn thuisland Colombia, naar een club om voor te spelen. De aanvaller kwam in 2014 aan te Brussel als grote belofte.  Lees verder » 20-01-2017 


Leya Iseka vertoeft nog even in Frankrijk

Leya Iseka vertoeft nog even in Frankrijk

Aaron Leya Iseka vertoeft nog steeds bij Marseille en blijft er mee trainen met de beloften. De Franse club blijft ook zijn loon betalen tot er een andere oplossing gevonden is voor Iseka. Wellicht ligt die oplossing ook in Frankrijk, een terugkeer naar Anderlecht is momenteel geen optie.  Lees verder »


Vanden Borre kan nuttig zijn in jeugdwerking

Vanden Borre kan nuttig zijn in jeugdwerking

Het contract tussen Anthony Vanden Borre en Anderlecht is ontbonden, maar dat wil niet zeggen dat de club hem zomaar laat vallen. Integendeel, Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock willen hun jeugdproduct helpen met een job bij de jeugd van Anderlecht.  Lees verder »


Ryan houdt de boot af

Ryan houdt de boot af

Het Laatste Nieuws nam contact op met Mathew Ryan omtrent de geruchten rond een transfer naar Anderlecht. De doelman wou niet reageren op de insinuaties, vooral omdat een transfer naar Anderlecht heel gevoelig zou liggen. Hoe dan ook moet paars-wit niet te lang meer talmen, bij de komst van een nieuwe doelman moet het een oplossing vinden voor Davy Roef.  Lees verder »


Badji traint niet meer mee

Badji traint niet meer mee

Na de komst van Adrien Trebel heeft Stéphane Badji zelf aan het bestuur gevraagd om te vertrekken. Anderlecht zoekt een oplossing voor de Senegalees in het buitenland. Ondertussen traint Badji niet meer mee met Anderlecht. Wellicht verhuisd hij naar Spanje of Turkije. Een jaar geleden betaalde Anderlecht nog 2,65 miljoen euro voor Badji.  Lees verder »


 19-01-2017 

Anderlecht wil 30 miljoen euro voor Teodorczyk

Anderlecht wil 30 miljoen euro voor Teodorczyk

Zelfs als Anderlecht de optie op Lukasz Teodorczyk licht en de spits definitief aan zich bindt, is het niet zeker dat de Pool volgend seizoen in het Astridpark speelt. Geïnteresseerde club zullen wel met een dikke valies moeten aankloppen om de goalgetter te strikken. Lees verder »


Anderlecht geeft Meïté niet op

Anderlecht geeft Meïté niet op

Anderlecht blijft interesse tonen in Soualiho Meïté van Zulte Waregem. De volledige technische staf is overtuigd van zijn meerwaarde. Een transfer zal niet voor deze maand zijn, maar tijdens de volgende transferperiode wordt hij één van de doelen. Lees verder »


Valencia ziet in Anderlecht ideale oplossing

Valencia ziet in Anderlecht ideale oplossing

Zolang de wintermercato loopt, zullen ook de geruchten blijven duren, ook die rond doelman Mathew Ryan. Ook goal.com spreekt van een transfer van de Australische doelman. Er is interesse van andere clubs voor Ryan, maar zijn huidige club Valencia heeft geen zin om een rechtstreekse concurrent te versterken en dan komt Anderlecht terug in beeld.  Lees verder »Granada toont interesse in Capel

Granada toont interesse in Capel

FC Granada zou volgens Spaanse media aan het onderhandelen zijn met Anderlecht over de overgang van Diego Capel. In het begin van de wintermercato was er al interesse voor de Spanjaard, toen van Deportiva La Coruna. Maar de laatste weken bleef het stil, tot nu.  Lees verder »


Badji mag niet naar Belgische club

Badji mag niet naar Belgische club

Stéphane Badji is de enige (veld)speler die Anderlecht deze winter nog mag verlaten. Anderlecht wil hem echter alleen aan een buitenlandse club verkopen. Paars-wit wil hem niet naar een concurrent in België zien verkassen. Lees verder »


Contract Vanden Borre is ontbonden

Contract Vanden Borre is ontbonden

Tijdens hun overleg gisteren kwamen Anderlecht en Anthony Vanden Borre overeen om het nog lopende contract van de verdediger stop te zetten. Tijdens een volgende ontmoeting zullen ze bekijken wat Vanden Borre in de toekomst nog kan betekenen voor de club. Lees verder »


 18-01-2017 

Weiler heeft duidelijk profiel voor ogen

Weiler heeft duidelijk profiel voor ogen

Herman Van Holsbeeck nam van de gelegenheid ook gebruik om een lans te breken voor René Weiler: "Hij heeft al veel kritiek te verwerken gekregen, maar hij heeft er wel alles aan gedaan om na de opkuis van vorige zomer, een hechte groep te smeden." De coach had voor zijn wintertransfers dan ook een duidelijk profiel voor ogen: een speler die wil sterven op het veld en zijn truitje nat maken. Lees verder »


Badji wil zelf vertrekken

Badji wil zelf vertrekken

Met de komst van Adrien Trebel lijkt er geen plaats meer te zijn voor Stéphane Badji, hij mocht vertrekken van Anderlecht. Maar de Senegalees zou zelf gevraagd hebben aan Herman Van Holsbeeck om te vertrekken, aldus Niels Vleminckx van Het Laatste Nieuws. De general manager zoekt een oplossing voor Badji in het buitenland. Lees verder »Weiler wil gerust doorgaan met Boeckx en Roef

Weiler wil gerust doorgaan met Boeckx en Roef

Anderlecht mag zo goed als zeker een streep trekken door de naam van Koen Casteels. Salvatore Sirigu schrapte het zelf van zijn lijstje. Terwijl het bestuur verder zoekt, is een nieuwe doelman voor coach René Weiler geen must meer. Lees verder »