Nieuws met tag "Transfers"


 22-05-2018 

Nkaka aangekomen op Anderlecht

Nkaka aangekomen op Anderlecht

Alles wijst erop dat we binnenkort Aristote Nkaka mogen verwelkomen als speler van Anderlecht. Sudpresse meldt dat de middenvelder van Oostende rond 9.30 uur arriveerde in Neerpede samen met zijn manager Franco Iovino. Lees verder »


Bruno naar Charleroi ?

Bruno naar Charleroi ?

Massimo Bruno mag wellicht beschikken bij RSC Anderlecht. Charleroi toont interesse om hem binnen te halen, die was er ook al tijdens de wintermercato. Daarvoor zal het eerst moeten onderhandelen met zijn moederclub Leipzig waar Bruno nog tot midden 2019 onder contract ligt. Lees verder »


Milic tekent vierjarig contract

Milic tekent vierjarig contract

Antonio Milic geniet momenteel van een welverdiende vakantie. Voor hij op vakantie vertrok tekende hij wel een contact bij RSC Anderlecht. Het is nu nog aan beide clubs om tot een akkoord te komen. Ook Knowledge Musona staat op een zucht van paars-wit. Lees verder » 20-05-2018 

"Aan Hein, Luc en mij om sterkere kern samen te stellen"

Anderlecht staat tegen Racing Genk 0-2 achter aan de rust. Het niveau van wat paars-wit op de mat legt is wederom amper om aan te zien. Nochtans ziet voorzitter Marc Coucke dit niet als een wedstrijd zonder inzet. "Maar één ding telt: winnen", tweette hij vanmiddag. Wat daarna volgde, zei nog veel meer. Lees verder » 18-05-2018 

Aangeboden Mbemba geen prioriteit

Aangeboden Mbemba geen prioriteit

Anderlecht heeft zelf geen actieve stappen ondernomen richting een transfer van Chancel Mbemba. Volgens Het Laatste Nieuws waren het makelaars die de verdediger hebben aangeboden bij zijn ex-club en bij Standard. Beide clubs zien Mbemba lang niet als prioriteit. Lees verder »


Russisch bod voor Spajic

Russisch bod voor Spajic

Anderlecht heeft een officieel bod ontvangen van het Russische Krasnodar voor Uros Spajic. Het bedrag is niet bekend, maar Het Laatste Nieuws vernam in makelaarskringen dat het gaat om vijf tot zes miljoen euro. Zowel Spajic als Anderlecht zijn het bod niet ongenegen. Lees verder »


Onyekuru afwezig wegens buikgriep

Onyekuru afwezig wegens buikgriep

Henry Onyekuru was deze week nog niet op Anderlecht. Buikgriep, zo luidt de officiële verklaring. Met transferbeslommeringen zou het niets te maken hebben. Onyekuru's manager onderzoekt momenteel wel of zijn speler in Engeland een werkvergunning kan krijgen. Lees verder » 17-05-2018 

Anderlecht doet bod op Adzic

Anderlecht doet bod op Adzic

RSC Anderlecht heeft een bod van 800.000 euro uitgebracht voor Luka Adzic Rode Ster Belgrado heeft het bod niog niet aanvaard, maar veel ruimte om te onderhandelen heeft de Servische club niet. Adzic is in december namelijk transfervrij. Lees verder »Onyekuru op weg naar Monchengladbach

Onyekuru op weg naar Monchengladbach

Henry Onyekuru zag zijn selectie voor Nigeria aan zijn neus voorbij gaan door zijn lange afwezigheid op een veld. De Nigeriaan is ervan overtuigd dat hij fit is, Hein Vanhaezebrouckk niet. En dat zou nu net eens de reden kunnen zijn dat Onyekuru verhuist naar de Bundesliga. Lees verder » 16-05-2018 

Sagnol opvolger Vanhaezebrouck? Anderlecht ontkent

Sagnol opvolger Vanhaezebrouck? Anderlecht ontkent

De Duitse krant Bild pakt uit met het nieuws dat Anderlecht Willy Sagnol wil aantrekken als opvolger voor Hein Vanhaezebrouck. Die zou moeten vertrekken na het mislopen van de landstitel. Tegenover Het Laatste Nieuws ontkent Anderlecht deze berichtgeving. Lees verder »


'Rennes biedt tien miljoen euro voor Trebel'

'Rennes biedt tien miljoen euro voor Trebel'

Volgens de Franse website NewsFoot24 biedt Stade Rennes tien miljoen euro om Adrien Trebel over te nemen van Anderlecht. Trebel kende een topseizoen en speler en club willen dit deze zomer verzilveren op de transfermarkt. Ook Marseille toont interesse. Lees verder »


Nieuwe contracten voor Sambi Lokonga en Amuzu

Nieuwe contracten voor Sambi Lokonga en Amuzu

Het bestuur van Anderlecht gaat binnenkort samenzitten met Albert Sambi Lokonga (foto) en Francis Amuzu om te spreken over een nieuw contract. Amuzu heet nog een contract tot 2019 en Sambi Lokonga tot 2020, beide met optie voor één extra jaar. De club wil dit verlengen. Lees verder »


Anderlecht laat Azevedo vertrekken

Anderlecht laat Azevedo vertrekken

Voor Nelson Azevedo eindigt het avontuur bij Anderlecht deze zomer. Het contract van de 20-jarige aanvaller loopt na dit seizoen af en het clubbestuur heeft niet de intentie om dit te verlengen. Lees verder »


Nkaka naar Anderlecht en meteen terug naar Oostende?

Nkaka naar Anderlecht en meteen terug naar Oostende?

Na Antonio Milic en Knowledge Musona zou Aristote Nkaka de derde speler kunnen worden die deze zomer Oostende ruilt voor Anderlecht. In de kuststad gaat het gerucht dat de middenvelder toen hij in januari tekende de belofte kreeg dat hij in juni naar Anderlecht zou mogen verkassen. Lees verder »


Vriendenprijsje voor Milic en Musona

Vriendenprijsje voor Milic en Musona

Anderlecht noch Oostende wil voorlopig de transfer van Antonio Milic naar de hoofdstad bevestigen, maar de kranten twijfelen niet. Knowledge Musono volgt spoedig. Volgens Het Laatste Nieuws zal Anderlecht voor beide spelers niet veel moeten betalen. Lees verder »


Vijfjarig contract ligt klaar voor Sels

Vijfjarig contract ligt klaar voor Sels

Matz Sels kan een contract voor vijf jaar tekenen bij Anderlecht. De doelman wil volgens Het Laatste Nieuws zelfs loon inleveren om te kunnen blijven. Enig probleem zijn de onderhandelingen met Newcastle. De Engelsen willen minstens vier miljoen euro en dat vindt Anderlecht veel te veel. Lees verder » 15-05-2018 

Teodorczyk op wenslijst Inter Milaan en AS Roma

Teodorczyk op wenslijst Inter Milaan en AS Roma

Volgens calciomercato.it, hebben zowel Inter Milaan als AS Roma, Lukasz Teodorczyk op hun transferlijst staan. Echte onderhandelingen zijn er nog niet geweest maar beide clubs informeerden wel al naar de prijs en die is niet min. RSC Anderlecht heeft een prijskaartje van 20 miljoen euro op zijn Poolse spits geplakt.  Lees verder »


Devroe haalt ook Milic naar Anderlecht

Devroe haalt ook Milic naar Anderlecht

Antonio Milic liet de training bij KV Oostende vandaag aan zich voorbij gaan. Volgens Het Laatste Nieuws omdat hij vandaag bij RSC Anderlecht zal voorgesteld worden als nieuwe aanwinst. Milic wou tijdens de wintermercato de overstap al maken, maar dat ging op het laatste moment niet door. Lees verder »


Musona eind deze week van Anderlecht?

Musona eind deze week van Anderlecht?

Knowledge Musona staat op het punt om Oostende te ruilen voor een Belgische topclub. Dat schrijft het Zuid-Afrikaanse Independent Media. De website noemt de naam van Standard, maar mogelijk gaat het om Anderlecht. "De eigenaars van Standard zijn dezelfde eigenaars die Oostende bezaten", zo klinkt het. Lees verder »


Eupen wil twee miljoen euro voor Van Crombrugge

Eupen wil twee miljoen euro voor Van Crombrugge

Als Anderlecht er niet in slaagt om Matz Sels langer aan zich te binden, is Hendrik Van Crombrugge optie nummer één om hem te vervangen. Anderlecht is echter niet de enigde gegadigde. Meerdere Belgische topclubs denken aan de 25-jarige goalie. Eupen wil twee miljoen euro opstrijken bij een transfer. Lees verder »


Coucke wil eind mei duidelijkheid over Sels

Coucke wil eind mei duidelijkheid over Sels

Matz Sels wil graag bij Anderlecht blijven en Anderlecht wil Matz Sels houden. Marc Coucke wil de doelman liefst definitief overnemen van Newcastle en hoopt binnen dit en twee weken, wanneer de WK-voorbereiding start, duidelijkheid te hebben. Lees verder »
Kwade Onyekuru twijfelt over toekomst bij Anderlecht

Kwade Onyekuru twijfelt over toekomst bij Anderlecht

Henry Onyekuru is erg ontgoocheld dat hij geen deel uitmaakt van de Nigeriaanse voorselectie van dertig spelers voor het WK. Dat hij zondag niet op de bank zat en niet mocht invallen, zit hij als één van de oorzaken. De spits twijfelt daarom of hij volgend seizoen nog wel voor Anderlecht wil spelen. Lees verder »


Adzic weigert nieuw contract Rode Ster

Adzic weigert nieuw contract Rode Ster

Luka Adzic heeft een nieuw contractvoorstel van Rode Ster Belgrado afgewezen. Volgens berichten uit Servië doet de 19-jarige flankaanvaller dit omdat hij op weg is naar Anderlecht. Ook andere buitenlandse clubs (PSV, Celtic) worden genoemd als mogelijke bestemming. Lees verder »


Chipciu mag vertrekken

Chipciu mag vertrekken

Alexandru Chipciu zag eerder al landgenoot Nicolae Stanciu vertrekken bij RSC Anderlecht. Ook Chipciu zelf komt niet meer voor in de plannen van Hein Vanhaezebrouck en komt nauwelijks nog aan spelen toe. De Roemeen heeft dan ook de boodschap gekregen dat hij mag vertrekken bij paars-wit. Lees verder »
 12-05-2018 

RSC Anderlecht jaagt op jong talent

RSC Anderlecht jaagt op jong talent

Achter de schermen is RSC Anderlecht al druk bezig met volgend seizoen. Zo zoekt het vooral naar jong talent. En dat heeft het gevonden in Luka Adzic, een 19-jarige linksbuiten van Rode Ster Belgrado. En de 21-jarige Braziliaanse spits Carlos Eduardo van Goias. Lees verder » 09-05-2018 

Matazo naar Monaco ?

Matazo naar Monaco ?

Vorige week vrijdag maakte Marc Coucke op een persconferentie bekend dat elf Anderlecht-youngsters hun eerste profcontract tekenden bij RSC Anderlecht. Opmerkelijke afwezige in dat lijste was Eliot Matazo. Luc Devroe liet toen ook weten dat de onderhandelingen nog volop aan de gang waren. Matazo wordt nu gelinkt aan AS Monaco. Lees verder »


Ook Leroy en andere oudgedienden moeten vertrekken

Ook Leroy en andere oudgedienden moeten vertrekken

Na Herman Van Holsbeeck en advocaat Daniël Spreutels neemt Marc Coucke ook afscheid van vijf andere Anderlecht-medewerkers met een enorme staat van dienst. De meest opvallende is Pierre Leroy. De intussen 79-jarige ex-teammanager werkte nog steeds voor de club. Lees verder »


Markovic wil blijven

Markovic wil blijven

Het is niet de eerste keer dat we optekenen dat Lazar Markovic nog een seizoen wil spelen bij RSC Anderlecht. Alleen moet ook zijn moederclub Liverpool daarmee akkoord gaan. Half maart belden Engelsen nog boos naar toenmalig general manager Herman Van Holsbeeck met de eis dat Markovic moest spelen.  Lees verder » 05-05-2018 

Klassieke onderhandelingen

Klassieke onderhandelingen

Alexis Saelemaekers is de verrassing van dit seizoen. De jonge verdediger maakte zijn debuut in de A-kern en doet dat meer dan behoorlijk. Zijn contract loopt nog tot 2019, maar RSC Anderlecht heeft een optie om die eenzijdig te lichten. Luc Devroe wil dat echter zomaar niet doen.  Lees verder » 04-05-2018 

Kasimpasa rond overgang Trezeguet af

Kasimpasa rond overgang Trezeguet af

Het Turkse Ajansspor meldt dat de definitieve overgang van Trezeguet naar Kasimpasa in kannen en kruiken is. Kasimpasa betaalt 2,5 miljoen euro om de Egyptenaar definitief over te nemen van Anderlecht. Lees verder »