Nieuws met tag "Transfers"


 22-03-2019 


 21-03-2019 

Anderlecht toont interesse in Türkmen

Anderlecht toont interesse in Türkmen

Volgens Turkse media volgt RSC Anderlecht de 21-jairge Hüseyin Türkmen die momenteel uitkomt voor Trabzonspor. De jonge centrale verdediger kan ook op de rechtsback uit de voeten en als defensieve middenvelder.  Lees verder » 20-03-2019 


 18-03-2019 

Anderlecht stuurt scout naar Grieks duel

Anderlecht stuurt scout naar Grieks duel

RSC Anderlecht stuurde een scout naar het Grieks duel tussen Panathinaikos en Olympiakos. Welke speler(s) ze op het oog hebben is niet geweten. Ze waren er in het gezelschap van scouts van Celtic, Fenerbahçe en Norwich City. Lees verder »


"Verschaeren pikt intensiteit goed op"

Yari Verschaeren, nog altijd maar 17, maar toch draagt hij de ploeg en loopt elke wedstrijd de longen uit zijn lijf. Hopen dus dat de jonge middenvelder fit blijft, al heeft Fred Rutten daar niet meteen schrik voor: "Hij pikt de intensiteit goed op". Lees verder » 15-03-2019 

Turkse en Servische interesse voor Obradovic

Turkse en Servische interesse voor Obradovic

Ivan Obradovic gaf vorige week al aan dat hij verder wil bij RSC Anderlecht. Hij wou eerst afwachten tot de play-offs alvorens de gesprekken aan te gaan. Ondertussen is er interesse voor de Serviër uit zijn thuisland en Turkije. Lees verder »


Anderlecht volgt 17-jarige Bulgaar

Anderlecht volgt 17-jarige Bulgaar

Anderlecht speurt overal naar (jong) talent en Het Nieuwsblad weet dat Martin Minchev één van de spelers is die het volgt. Minchev is een 17-jarige flankspeler/spits uit Bulgarije. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al een vaste waarde in de Bulgaarse hoogste klasse. Lees verder »


Anderlecht wil contract Amuzu verlengen

Anderlecht wil contract Amuzu verlengen

Achter de schermen gaan de voorbereidingen onverstoord verder. Zo wil RSC Anderlecht nu het contract van Francis Amuzu verlengen dat einde dit seizoen afloopt. De club kan het eenzijdig een jaar verlengen maar gaat wellicht liever de gesprekken aan met Amuzu.  Lees verder » 14-03-2019 

Roef heeft twijfels over definitieve transfer

Roef heeft twijfels over definitieve transfer

Davy Roef speelt sinds vorig seizoen op huurbasis voor Waasland-Beveren. Het is al langer geweten dat ze de doelman definitief op de Freethiel willen houden en ze deden hem nu een voorstel. Roef zou echter twijfelen door het hangende onderzoek tegen zijn huurclub in de zaak 'Propere Handen'. Lees verder » 13-03-2019 

Contractverlenging Verschaeren "gaat goede kant uit"

Contractverlenging Verschaeren

Als alles vlot blijft verlopen, tekent Yari Verschaeren binnenkort een verlengde en verbeterde verbintenis bij Anderlecht. Zijn entourage en de club zijn al even aan het praten over een nieuw contract. "Er is vooruitgang en het gaat de goede kant op", klinkt het langs de kant van Verschaeren. Lees verder »


Anderlecht informeert naar Bongonda

Anderlecht informeert naar Bongonda

Zulte Waregem-sterkhouder Theo Bongonda staat op het lijstje van Anderlecht. Het Nieuwsblad weet dat paars-wit bij de enthourage van de speler informeerde naar de transfermogelijkheden. Het Laatste Nieuws weet dan weer dat Essevee wil meewerken aan een transfer, maar rekent op een grote transfersom. Lees verder » 12-03-2019 

Lutonda verlengt contract tot 2020

Lutonda verlengt contract tot 2020

Thierry Lutonda heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2022. Dat laat zijn management weten via een bericht op Instagram en werd intussen door de club bevestigd. De 18-jarige linksachter is een vaste waarde bij de U21 van Anderlecht en Belgische U19.  Lees verder »


Twijfels om Rutten, Storck in beeld

Twijfels om Rutten, Storck in beeld

Hoewel Michael Verschueren zondag verklaarde dat Fred Rutten mag blijven als hij dat wil, is dit nog lang geen uitgemaakte zaak. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Wil Rutten wel blijven en werkt zijn methode ook volgend seizoen? Intussen valt ook de naam van Moeskroen-coach Bernd Storck. Lees verder » 10-03-2019 


 09-03-2019 

Obradovic: "Karma is a bitch"

Obradovic:

Ivan Obradovic verdween begin dit seizoen naar de B-kern. Na de komst van Fred Rutten kreeg hij een nieuwe kans en pakte die met beide handen. De heren die hem naar de B-kern verwezen zijn er niet meer, Obradovic wel nog: "Hoe ze mij behandelden kregen ze als een boomerang terug." Lees verder »


 08-03-2019 

Nog drie basisplaatsen en Morioka is van Charleroi

Nog drie basisplaatsen en Morioka is van Charleroi

De kans dat Ryota Morioka ooit nog voor Anderlecht voetbalt, is nihil. "Ik word nu gehuurd, maar door een speciale clausule wordt de transfer straks definitief", vertelt hij in Het Nieuwsblad. Die clausule zegt dat Charleroi bij zeven basisplaatsen Morioka volledig overneemt van Anderlecht. Lees verder »


 07-03-2019 

Akkoord over ontslagvergoeding Vanhaezebrouck

Akkoord over ontslagvergoeding Vanhaezebrouck

Anderlecht en Hein Vanhaezebrouck hebben een akkoord bereikt over de uitbetaling van de ontslagvergoeding van deze laatste. Deze overeenkomst is goed nieuws voor Anderlecht. Vanhaezebrouck had, op aanstoken van Mogi Bayat, immers de licentie van Anderlecht in vraag gesteld omdat zijn ontslagvergoeding nog niet betaald was. Lees verder »


 06-03-2019 

Verdwijnt BNP Paribas van Anderlecht-shirts?

Verdwijnt BNP Paribas van Anderlecht-shirts?

Er staat bij Anderlecht opnieuw een monument op sneuvelen. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans reëel dat er volgend seizoen een andere shirtsponsor op het Anderlecht-truitje staat. BNP Paribas en voorlopers Fortis en Generale Bank zijn al sinds 1981 hoofdsponsor van paars-wit. Lees verder »


 02-03-2019 

Saief neemt afscheid van ploegmaats

Saief neemt afscheid van ploegmaats

Officieel is de transfer nog niet meegedeeld, maar dat zou volgens Het Laatste Nieuws niet lang meer duren. Kenny Saief trekt op huurbasis naar de MLS, naar Cincinnati. Hij zou zelfs gisteren al afscheid genomen hebben van zijn ploegmaats.  Lees verder »


 01-03-2019 

 28-02-2019 

Saief op weg naar nieuwkomer in MLS

Saief op weg naar nieuwkomer in MLS

FC Cincinnati, dat is de club uit de MLS die Kenny Saief wil strikken. Anderlecht praat momenteel met de Amerikaanse club over een uitleenbeurt. Volgens Het Laatste Nieuws is de verwachting dat over enkele dagen de deal rond is. Lees verder »


 27-02-2019 

Arnesen brieft scouts: "Jullie worden prioritair"

Arnesen brieft scouts:

De voorbije dagen ontving Anderlecht in Neerpede al zijn scouts. Drie dagen langs spraken Frank Arnesen en Michael Verschueren met hen over hun rol in de (nabije) toekomst. De boodschap was duidelijk: Anderlecht wil weer steunen op zijn scouts en niet op makelaars. Lees verder »


Saief hoopt op MLS

Saief hoopt op MLS

Kenny Saief is zijn bankzittersstatuut meer dan beu, hij hoopt dan ook op een transfer naar Amerika of Canada. Een club uit de MLS zou alvast interesse tonen om Saief de komende vier maand te huren. De transfermarkt is daar nog open tot 1 mei.  Lees verder »


 23-02-2019 

Craiova geeft Vranjes niet op

Craiova geeft Vranjes niet op

Is Anderlecht binnen de twee dagen verlost van Ognjen Vranjes? Volgens Roemeense media heeft Craiova de hoop niet opgegeven om de verdediger aan te trekken en zijn de gesprekken weer opgestart. In Roemenië is de transfermarkt nog open tot maandag middernacht. Lees verder »


Hjulmand blijft hopen op Anderlecht

Hjulmand blijft hopen op Anderlecht

Kasper Hjulmand heeft de hoop om coach van Anderlecht te worden niet opgegeven. Na dit seizoen stopt hij bij FC Nordsjælland en Brondby toont interesse, maar Hjulmand houdt de boot af. Hij gelooft dat Fred Rutten mogelijk niet verder doet bij Anderlecht en wil dan graag overnemen. Lees verder »


 21-02-2019 

Contractverlenging voor Dewaele

Contractverlenging voor Dewaele

De 20-jarige middenvelder Sieben Dewaele heeft zijn contract bij RSC Anderlecht verlengd tot 2020. Dewaele zijn contract liep normaal af op het einde van dit seizoen. Jean Kindermans hoopt dat Dewaele snel zijn eerste minuten maakt bij het A-elftal. Lees verder »


Geen probleem Trebel

Geen probleem Trebel

RSC Anderlecht en Mogi Bayat, dat komt nooit meer goed. Kapitein van paars-wit, Adrien Trebel is zijn makelaar altijd openlijk bijven steunen. Ook nu met de inbeslagname. Michael Verschueren zegt dat dat geen problemen oplevert voor de positie van hun kapitein bij de club.  Lees verder »


 18-02-2019 

Weiler mag beschikken bij Luzern

Weiler mag beschikken bij Luzern

René Weiler mocht in september 2017 RSC Anderlecht opstappen bij RSC Anderlecht. Ongeveer een jaar later ging hij aan de slag bij FC Luzern, maar ook daar is zijn avontuur te einde. De Zwitserse club verbrak zondagavond per direct het contract van Weiler.  Lees verder »