Overzicht van spelers die mogelijk vertrekken

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2008, 11:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht zal meer dan waarschijnlijk het gemis aan inkomsten willen goedmaken met de verkoop van één of meerdere spelers. Vaak geciteerde namen in dat verband zijn Biglia, Polak en Boussoufa.


Lucas Biglia: "Mijn hoofd staat nu niet naar een transfer. Op dit moment ben ik niet klaar om over geld te praten. Als de club geld nodig heeft, is dat een vraag voor Herman Van Holsbeeck. Als er een interessant voorstel komt zal ik dat uit principe bekijken, maar na mijn terugkeer uit Argentinië heb ik voor mezelf beslist om bij Anderlecht te blijven."

Jan Polak: "Het kan dat de club mij wil verkopen, maar daar heb ik zelf nog niet bij stilgestaan. Hier had ik helemaal geen rekening mee gehouden. Het is nu aan de club om te beslissen wat er met mij moet gebeuren. Dit is doodzonde, maar in de competitie kunnen we nog veel rechtzetten."

Mbark Boussoufa: "Als ik een heel concete aanbieding krijg, zal ik daarover eerst goed nadenken. Ik ga daar dan zeker niet halsoverkop over beslissen. We zullen de komende weken wel zien wat er gebeurt."

Naast deze drie spelers zijn er natuurlijk nog enkele kandidaat-vertrekkers:

> Proto: mag weg. Liefst via een verhuur, maar mogelijk ook via een definitieve transfer.
> Schollen: te ambitieus voor de stek van derde keeper.
> Juhasz: al een paar keer genoemd in Engeland.
> Vlcek: zit in het internationale circuit, maar liet de laatste tijd weinig zien.
> Lamah: is op weg naar Borussia Mönchengladbach.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.