AS Roma verhoogt bod op Mitrovic

VRIJDAG, 3 JULI 2015, 14:13 - Thipaschra
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfercarroussel rond Aleksandar Mitrovic begint nu echt wel op volle toeren te draaien. AS Roma verhoogt zijn bod van tien naar twaalf miljoen euro. 

Nadat eerder Benfica leek af te haken en Porto in pole position kwam te liggen, raakte gisteren bekend dat ook AS Roma in de strijd om de Serviër stapte, met een bod van tien miljoen euro, Vandaag al melden verschillende Italiaanse sportkranten en voetbalwebsites dat het Roma menens is en dat het zijn bod verhoogt tot twaalf miljoen.

Hoewel Mitrovics vader blijft zeggen dat hij zijn zoon liefst naar een Portugese club ziet vertrekken, zou de speler zelf inmiddels zijn voorkeur voor Roma hebben uitgesproken. Dat heeft volgens Italiaanse bronnen veel te maken met Roma-middenvelder Adem Ljajic. Beide Serviërs kennen mekaar en Mitrovic zou al aan Anderlecht hebben laten verstaan dat hij graag teamgenoot zou worden van Ljajic.

De Romeinen lijken te beseffen dat ook het verhoogde bod nog niet zal volstaan en dat ze nog wat dieper in de geldbuidel zullen moeten tasten om Mitrovic binnen te halen. Om dat te financieren, mag Pjanic vertrekken. Volgens La Gazzetta dello Sport zou Atletico Madrid hem willen, maar de Franse sportkrant L’Equipe linkt de Bosniër aan PSG.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.