Heeft Groningen beste papieren voor Kabasele?

DONDERDAG, 9 JULI 2015, 15:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Nathan Kabasele wil Anderlecht tijdelijk verlaten. "Ik sprak al met een Nederlandse club. Zij zijn momenteel de meest concrete kandidaat", zegt zijn manager Patrick De Koster. Volgens bepaalde bronnen zou het om FC Groningen gaan.

Kabasele speelde in Nederland al een jaar voor De Graafschap. Deze club promoveerde pas naar de eredivisie, maar een terugkeer is niet aan de orde. "We zijn niet in gesprek met De Graafschap, wel met een andere Nederlandse club", aldus De Koster. "Er is interesse uit Nederland, België, Duitsland en Engeland. Nathan gaat liever naar het buitenland dan in België te blijven."

Wat het ook wordt, een beslissing hoeven we eerstdaags niet te verwachten. "Anderlecht wacht voorlopig af. Pas over een dag of tien zal het een beslissing nemen", zegt De Koster. Volgens Het Nieuwsblad zou Anderlecht trouwens liever verkopen dan verhuren. Opmerkelijk aangezien de spits in januari zijn contract nog verlengde tot 2018.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.