Transfersoap Mitrovic: een moment van reflectie

DONDERDAG, 9 JULI 2015, 16:48 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - OPINIES De transfer van Aleksandar Mitrovic, we kunnen het eigenlijk wel een soap gaan noemen. Newcastle, Benfica, Roma en nog een hele resem andere clubs worden constant genoemd als mogelijke nieuwe bestemming.

In al ons enthousiasme willen we als site wel eens informatie te snel aanbieden, of sloopt er toch een foutje in. Niemand is volmaakt maar soms is het toch eens nodig om met beide voeten terug op de grond te komen of een momentje van reflectie in de lassen.

Zo ook dus het hele gedoe rod Mitrovic en vooral dan de informatie die gisteren vanuit Italië de wijde wereld ingestuurd werd. Zo kwam vanuit Rome gisterenavond het nieuws dat de onderhandelingen met Roma op niets uitgedraaid waren en er volop ingezet zou worden op Newcastle. De speler zou zelfs naar Engeland overvliegen. Roma was volgens het bericht wel eerste keuze van de speler maar het sleepte allemaal te lang aan voor Mitrovic. 

In het origineel Italiaans bericht kwam – ik kan me vergissen natuurlijk – nergens in voor dat de speler vandaag medische testen zou afleggen, toch verscheen dat bericht relatief snel in de Britse media. Wellicht gebaseerd op het Italiaans bericht dat de speler naar Newcastle zou vliegen.

Later op de avond kwam dan het bericht dat de onderhandelingen met Roma toch niet stopgezet waren en de spits naar daar zou overvliegen. Kwam het tot een akkoord ging de trip naar Newcastle niet door. Ook werd Lazio vermeld, blijkbaar zouden ze ook iets met Mitrovic hebben.

Soit, om een verhaal kort te maken. Vandaag was Mitrovic gewoon in Tegelen en trainde hij met de rest van de groep mee. Toch opmerkelijk, de website Romapress kon contact opnemen met de manager van de speler, namelijk Nenad Jestrovic. Hij wilde volgende reactie kwijt: “Of Aleksandar naar Roma gaat? Geen idee, we zullen zien. Het is niet het moment om dit te bespreken.”

Helaas voor de website is Jestrovic niet meer Mitrovic’s manager. Veel waarde moet dus niet geheven worden op deze uitspraak  

Wordt het Newcastle? Wordt het Roma? Loopt een derde er mee heen of blijft hij gewoon bij Paars-wit? Als iemand het weet, reageer, dan is dit een gokje waard. Want om af te sluiten stuurde een andere Italiaanse journalist nog deze middag dit bericht de wereld in: #Mitrovic ha rifiutato il #Newcastle. Vertaald: Mitrovic heeft Newcastle afgewezen.
 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.