Anderlecht informeerde naar (te dure) Argentijn

WOENSDAG, 15 JULI 2015, 14:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS In de Spaanse pers wordt gewag gemaakt van interesse van Anderlecht voor de Argentijnse spits Sergio Araujo. De bedragen die genoemd worden, doen echter concluderen dat de spits geen spek is voor de paars-witte bek.

Las Palmas huurde Araujo vorig seizoen van Boca Juniors en de 23-jarige spits werd met 25 doelpunten topschutter in de Spaanse tweede klasse. Komend seizoen speelt Las Palmas in de Primera Division en Las Palmas nam Araujo over van Boca voor 2,5 miljoen euro.

Het is echter niet zeker of Araujo blijft. Vooral Palermo wil de Argentijn graag inlijven. Het bood al 10 en 13 miljoen euro, maar Las Palmas-voorzitter Miguel Ángel Ramírez houdt het been stijf. De vraag is echter wat hij zal doen wanneer het bod oploopt tot 20 miljoen euro.

Volgens de Spaanse pers informeerden ook Galatasaray en Anderlecht naar Araujo. De interesse van paars-wit zal echter snel bekoeld zijn wanneer het bovenstaande bedragen hoorde.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.