Mitrovic: Newcastle, Porto of ... Chelsea?

VRIJDAG, 17 JULI 2015, 08:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Waar ligt de toekomst van Aleksandar Mitrovic? Iedere dag kunnen we er een stukje over schrijven (en dat doen we eigenlijk ook). Vandaag lezen we in de buitenlandse media verschillende berichten. Eén daarvan maakt gewag van serieuze interesse van Chelsea.

Laat ons beginnen in Italië. Volgens Sport Italia mag Roma de komst van Mitrovic vergeten. Het medium meldt dat Mitrovic vandaag in Newcastle verwacht wordt om een contract te tekenen.

De collega's van La Gazzetta dello Sport geven FC Porto dan weer goede kansen. De roze sportkrant beweert dat de Portugezen een bod van 18 miljoen euro gaan uitbrengen. Dat is de prijs die Anderlecht wil en waarover de Brusselaars een akkoord hebben met Newcastle. Vader Mitrovic vindt Porto interessanter omdat deze club Europees speelt.

Maar mogelijk grijpen beide clubs achter het net. De Daily Star schrijft vandaag dat José Mourinho Mitrovic naar Chelsea wil halen. Mourinho zoekt een jonge stand-in voor Diego Costa die hij nog kan kneden. Mitrovic zou perfect aan dit profiel beantwoorden. Met Nemanja Matic en Branislav Ivanovic spelen er bij Chelsea al twee Serviërs. Zij kunnen Mitrovic helpen integreren.

Daily Star meent ook te weten hoeveel Mitrovic wil verdienen bij zijn nieuwe club. Ze spreken over 60.000 pond per week. Dit is 86.200 euro. Op jaarbasis komt dit neer op 4,5 miljoen euro. Bruto wellicht.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.