Officieel: Mitrovic is van Newcastle

DINSDAG, 21 JULI 2015, 11:03 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De kogel is de door de kerk, de teerlingen zijn geworpen: Newcastle heeft zopas de transfer van Aleksandar Mitrovic officieel aangekondigd. De Servische spits heeft bij de Engelse club een contract getekend voor vijf seizoenen. 

"Ik heb het stadion bezocht en het is prachtig. Ik heb al in veel indrukwekkende stadions gespeeld maar het St. James 'Park is gewoonweg gigantisch. Ik kan niet wachten om m'n eerste wedstrijd te spelen", aldus de spits.

"De supporters zijn enorm gepassioneerd, de club heeft een zeer rijke geschiedenis en daar maken de supporters deel van uit. De druk zal enorm zijn maar ik hou daar van."

Steve McClaren, coach van Newcastle, voegt hieraan toe: "Dit is een prachttransfer. Er was enorm veel concurrentie om dit jong toptalent binnen te halen. Aleksandar is iemand die zich nog in het team kan ontwikkelen en die ons zal helpen de doelen te bereiken."

In de Britse pers wordt er gesproken over een transferbedrag van 13 miljoen Pond, of zo'n 18,6 miljoen euro.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.