Wie Praet wil, moet 15 miljoen euro neertellen

DONDERDAG, 23 JULI 2015, 07:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dennis Praet zit ook met een transfer in zijn hoofd. Wie de Gouden Schoen wil aantrekken, zal echter diep in de buidel moeten tasten. Door de verkoop van Mitrovic en Mbemba heeft Anderlecht niet meteen extra centen nodig en dat versterkt de onderhandelingspositie van de Brusselaars.

"Net als bij Mbemba en Mitrovic hebben we duidelijke afspraken over de transfersom. En neen, het gaat hier niet om een som rond de 8 miljoen euro", vertelt Herman Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. De krant weet dat Praet zeker 15 miljoen euro moet kosten. Wanneer ook allerlei tussenpersonen langs de kassa gepasseerd zijn, wil Anderlecht hier zelf 12 miljoen euro van overhouden.

Vanuit Engeland en Spanje was er de voorbije weken en maanden wat vage interesse, maar geen enkele club wil bovenstaand bedrag neertellen. "Op dit moment komt Anderlecht goed uit de onderhandelingen want de standpunten liggen ver uit elkaar", aldus Van Holsbeeck. Paars-wit wil zijn Gouden Schoen erg graag houden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.