Geen nieuw onderzoek naar leeftijd Mbemba!

DONDERDAG, 23 JULI 2015, 23:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS"FIFA stelt onderzoek in naar Mbemba", kopt een voetbalwebsite vandaag op basis van berichten in de Engelse pers, meer bepaald van de website mirror.co.uk. Het gaat er om dat de FIFA een onderzoek gestart heeft naar de exacte leeftijd van de speler. 

Dit is in feite nieuws uit 2013. The Mirror heeft hierbij een quote bovengehaald van CNN, maar zijn er vergeten bij te melden dat dit om een oude quote gaat en geen recente. Eurosportheeft het dan wel weer goed en zeggen duidelijk dat het onderzoek in 2013 uitgevoerd werd. 

FIFA investigated the situation in 2013, telling CNN: "We are currently analysing all the documents at our disposal and investigations against the relevant entities are on-going." Het originele bericht uit 2013 is nog steeds op CNN terug te vinden. 

Er is bijgevolg geen nieuw onderzoek naar de leeftijd van de speler, er is dus ook geen mogelijk staartje naar zijn overgang naar Newcastle. Slaap zacht! 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.