Straks live: Anderlecht – Waasland-Beveren

ZONDAG, 26 JULI 2015, 15:28 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Net als bij de oefenwedstrijden, brengen we straks om 18 uur verslag uit van de competitieopener tegen Waasland-Beveren. Waarom brengen wij in godsnaam een tekstverslag van een wedstrijd die live op tv is? Laat het ons even uitleggen.

Een mens heeft maar twee ogen. In het beste geval. In het stadion worden geen herhalingen getoond en als je voor tv zit en wilt terugspoelen, is de afstandsbediening toch weer zoek.

Op het moment dat ex-Anderlechtspeler Glenn Leemans aan zijn opwarming begint en zijn duim opsteekt omdat de paars-witte spionkop hem toejuicht, bent u net naar die knappe blondine drie rijen lager aan het staren. En net wanneer u zich voor tv hebt genesteld, wilt uw vrouw naar 'De Modepolitie' of uw zoon naar 'The Simpsons' kijken.

De mensen rond jou in het stadion zijn er toch van overtuigd dat het buitenspel is, zelfs als de vijandige spits twee meter op eigen helft vertrekt. De ene tv-commentator heeft dan weer een slechtere bril dan de andere. De interviewer langs de lijn is dan weer te druk bezig met het verzinnen van sms’jes van voetballers om fatsoenlijke vragen te kunnen stellen.

U kan live discussiëren onder het artikel, zonder de belachelijke commentaren van supporters van clubs die tien jaar zonder titel zitten, te moeten lezen.

En als Youri Tielemans binnen een jaar of zes de finale van de Champions League beslist met een formidabel afstandsschot, kan u zijn wedstrijden voor Anderlecht nog eens herbeleven. Op alle andere sites zitten die oude liveverslagen dan al lang achter een paywall. Neem het van ons aan.

Dit tekstverslag is geen volwaardige vervanging van, maar wel een aanvulling op de livebeelden. Het is het ideale alternatief voor Springfield en het gedroomde tijdverdrijf terwijl u op uw pintje staat te wachten.   

Waarom zouden we in godsnaam GEEN tekstverslag brengen? Tot vanavond! 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.