Deschacht terug als centrale verdediger

ZATERDAG, 23 AUGUSTUS 2008, 13:10 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In Gent kennen ze Deschacht maar al te goed. De verdediger woont in de stad, heeft er heel veel vrienden en is er vaak terug te vinden in populaire cafés. Voor de linksachter krijgt de match deze avond dus een extra dimensie.


Deschacht is trouwens bij de gelukkigen die een basisplaats heeft bij Anderlecht. Wel moet Deschacht zijn vaste positie afstaan aan Jelle Van Damme: “Hij doet het daar goed dus laat hem maar staan. Ik klaag niet over mijn nieuwe positie want ik ben bij de gelukkigen die spelen. Het is wel een hele aanpassing.”

“We zijn nog altijd beschaamd door onze Europese uitschakeling en dat zal heel het jaar zo blijven. Het is niet omdat we één keer hebben gewonnen dat we een grote mond moeten opzetten. Dit jaar moeten we de titel pakken om de schaamte te wissen”, aldus Deschacht in Het Nieuwsblad.

Deschacht bevestigt trouwens dat de toespraak van Van Holsbeeck, vorige week, heeft geholpen: “Hij heeft ons duidelijk gemaakt dat je het shirt van Anderlecht moet verdienen. Dat deden we niet in de Supercup. We waren toen Anderlecht onwaardig.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.