Boussoufa: zeven uur onderhandelen zonder akkoord

WOENSDAG, 19 AUGUSTUS 2015, 07:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en de entourage van Mbark Boussoufa zaten gisteren gedurende zeven uur rond de tafel om te onderhandelen over de loonsvoorwaarden van de Marokkaan. Een akkoord werd niet bereikt. In de entourage van Boussoufa is men intussen minder zeker van een oplossing dan voorheen.

Anderlecht en Lokomotiv Moskou bereikten in het weekend een akkoord over een transfersom en dus werd verwacht dat paars-wit er ook met Boussoufa snel uit zou raken. Dat blijkt echter niet het geval. Omdat niet iedereen binnen het bestuur overtuigd is dat Boussoufa zoveel geld waard is, heeft Herman Van Holsbeeck maar een beperkte onderhandelingsmarge.

Boussoufa, die in Amsterdam zit te wachten op een verlossend telefoontje, zal vandaag zelf het aanbod van Anderlecht bestuderen. In de entourage van de tweevoudige Gouden Schoen was men gisterenavond alvast minder optimistisch over een akkoord dan de voor de start van de onderhandelingen.

Boussoufa heeft ook lucratieve aanbiedingen uit het midden-oosten op zak, maar hij verkiest een terugkeer naar België.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.