RSCA weigerde miljoenen voor Vlcek, Polak en Suarez

MAANDAG, 1 SEPTEMBER 2008, 19:24 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Zopas is bekend geraakt dat Anderlecht verschillende boden op het laatste nippertje heeft afgewezen. Polak verkast dus niet naar Borussia Dortmund, Vlcek niet naar WBA en Suarez niet naar Benfica.


Borusia Dortmund had maar liefst 7.5 miljoen € over om de Tsjechische international Jan Polak binnen te halen, maar Anderlecht weigerde. Volgens Duitse bronnen was Dortmund nog altijd op zoek naar een controlerende middenvelder en kwam al snel terecht bij Anderlecht.

West Bromwich, de ploeg van Carl Hoefkens, bracht een bod van 2.5 miljoen € binnen op Stani Vlcek, maar ook hij mocht niet weg bij Anderlecht. De Engelsen wouden tot het uiterste gaan en polsten ook naar Standard-spits De Camargo.

Benfica daarentegen had 5 miljoen over om alsnog een spits binnen te halen, en kwam daarbij terecht bij Anderlecht-spits Matias Suarez. De Argentijn is pas bij Anderlecht, en is in eigen land een geweldig talent.

Anderlecht had op 1 avond dus maar liefst 15 miljoen € kunne verdienen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.