Roda JC - Anderlecht: 2-2

VRIJDAG, 5 SEPTEMBER 2008, 20:07 - Michaël

Deze namiddag speelde Anderlecht een oefenwedstrijd tegen Roda JC. De wedstrijd, die eindigde op een 2-2 gelijkspel, vond op verzoek van de gemeente en de hulpdiensten plaats achter gesloten deuren.

Alle vier de doelpunten werden gemaakt in de eerste helft. Reinaldo opende in de 5de minuut de score: 0-1. Roda vocht terug en stond na een half uur spelen 2-1 voor. Anderlecht kwam echter nog voor rust langszij via Bulykin: 2-2.
Eind juni speelden beide ploegen ook al eens een oefenwedstijd. Toen won Anderlecht met 2-1.

Score: 2-2
Doelpunten: 05' Reinaldo (0-1), 12' Gommans (1-1), 33' Meeuwis (2-1, pen), 44' Bulykin (2-2)

Anderlecht: Schollen, Deschacht, Rnic, Sare, Gillet, Bulykin (79' Boateng), Dos Santos Silva, Boussoufa, Chatelle, Goor, Bengaly (46' Kage)