"Anderlecht heeft mijn carrière afgeremd"

WOENSDAG, 10 SEPTEMBER 2008, 16:29 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Afgelopen zomer vertrok Serhat Akin bij Anderlecht langs ene achterdeur, nu lucht hij zijn hart. De Turk speelt momenteel bij Kocaelispor aan zijde van Nenad Jestrovic.


"Ik ben bij Anderlecht vertrokken zonder een goedendag te zeggen", vertelt Serhat in HNB. "Ik was Turks international toen ik er tekende. Ik speelde bij Fenerbahce. Ik wist al snel dat ik de verkeerde keuze maakte."

"Ik werd als een vedette gepresenteerd, maar kwam er al snel achter dat Frank Vercauteren niet van vedetten hield. Waarom hebben ze mij dan gekocht? Mijn periode bij Anderlecht heeft mijn carrière flink afgeremd", stelt Akin.

"Wat voor dank kreeg ik?"

"Ik verdien nu hier bij Kocaelispor vijf keer meer. Met het laatste contractvoorstel durft een clubleider zelfs zijn vrouw niet gaan laten shoppen."

"Ik heb Anderlecht naar de Champions League geschoten met een doelpunt tegen Slavia Praag en naar de poules van de UEFA Cup met een goal tegen Rapid Wien. Maar wat voor dank kreeg ik?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.