Zitka: "We hebben verdiend gewonnen"

ZONDAG, 14 SEPTEMBER 2008, 13:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een moeizame match won Anderlecht gisteren met 1-2 in Bergen. Dat het niet zo vlot ging als gehoopt, beseft ook Daniel Zitka: "Op Bergen spelen is voor Anderlecht altijd moeilijk. Door het zware veld was het nu nog zwaarder."


Net als in de voorbereiding vaak het geval was, kreeg Anderlecht opnieuw een doelpunt tegen op vrije trap. "Ik weet niet hoe het komt dat wij altijd doelpunten tegen krijgen op stilstaande fases. Ik zorg dat achteraan iedereen op zijn plaats staat", zo vertelt de doelman hierover bij Sporza Radio. "Maar eigenlijk denk ik hier niet te veel aan, voor mij is het eindresultaat het belangrijkste."

Deze week beginnen ook de Europese bekertoernooien. Voor het eerst in lange tijd is Anderlecht er zo vroeg al niet meer bij. "Het is doodjammer. Als je dan de andere ploegen ziet spelen, denk je altijd terug aan de uitschakeling. Het doet heel de groep nog veel pijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.