Zetterberg vrijdag te gast tegen Charleroi

WOENSDAG, 17 SEPTEMBER 2008, 10:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Pär Zetterberg keert voor enkele dagen terug naar België om vrijdag het duel tussen zijn oud-clubs Anderlecht en Charleroi mee te maken. "Ik zal blij zijn dat ik Anderlecht nog eens live aan het werk kan zien", zo zegt hij.


Momenteel werkt de oud-nummer tien in zijn vaderland Zweden als scout voor paars-wit, een functie die hij eerder vanuit België uitoefende. "Van hieruit kan ik mijn werk beter organiseren", vertelt Zetterberg aan Het Nieuwsblad. "Ik ken de markt nu veel beter en ik heb betere contacten met de clubs. Nu moet ik maar in mijn auto springen om een speler te gaan bekijken."

Ook over de vroege Europese uitschakeling doet hij zijn woordje. Hij denkt zelfs één van de oorzaken van het falen te kennen: "In de voorbereiding speelde Anderlecht alleen maar tegen kleinere teams. Als we in de Champions League willen meedraaien moeten we oefenen tegen sterkere tegenstanders", aldus Zetterbeg, die zelf ook erg ontgoocheld was om de nederlaag tegen BATE. "Het doel dit seizoen is nu de titel en de Belgische beker."



anderlecht-online forum