Reacties Gillet, Kruiswijk en Iakovenko

ZATERDAG, 20 SEPTEMBER 2008, 09:33 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Ik ben moe", aldus Iakovenko na de wedstrijd. "Het is een groot verschil met één helft spelen. Ik heb hard gewerkt voor de ploeg en bij die eerste goal probeerde ik het eerst ook al eens."


"Waarom zou ik geen echte spits zijn?", vraagt Iakovenko zich dan af. "Ik hou er van om diep te spelen. Dit was een moeilijke match maar als ik het vaker mag doe zal ik er ook beter in worden."

Kruiswijk: "In het begin van de eerste helft waren we slordig. We hebben fouten gemaakt en kansen weggegeven. Ik weet dat ik ook in de fout ben gegaan. De aanvallers van Charleroi maakten het ons lastig."

Gillet: "Ons begin was maar matig maar we hebben ons in vraag gesteld en de manier waarop was dan ook beter in de tweede helft. We waren sterker in de duels en creëerden meer kansen. Toen die rode kaart viel, hadden we de wedstrijd eigenlijk al min of meer in handen. De topper tegen Standard wordt een heel moeilijke match, maar we kunnen alvast met vertrouwen naar Luik", besluit Gillet.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.