Hasi: "Standard is favoriet vrijdag"

DINSDAG, 23 SEPTEMBER 2008, 09:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vrijdag is er de grote topper tussen Standard en Anderlecht. Hulptrainer Besnik Hasi ging Standard daarom dit weekend scouten tegen Tubeke. De Rouches wonnen zonder veel problemen met 0-1.


"Eigenlijk is zo'n match tegen Tubeke niet ideaal om Standard te scouten", vertelt Hasi in Het Laatste Nieuws. "Tegen ons zal het totaal anders zijn. We weten al langer dat Standard goed is. Daarvoor moesten we dus niet naar deze match kijken. Ook tegen Tubeke hadden ze weinig problemen. Al moet ik daar ook bij zeggen dat Tubeke voorin misschien te weinig kwaliteit heeft om het Standard echt moeilijk te maken."

Toch gelooft Hasi in de kansen van paars-wit. "Zij zijn favoriet omdat ze thuis spelen, maar wij zullen ook sterk voor de dag komen. Zij hebben op dit moment net dat ietsje meer dan ons, alleen zal de match niet alleen op kwaliteit beslist worden. In de topper gaat het vaak om details en ik verwacht ook wel wat psychologische oorlogsvoering."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.