Vanden Stock: "Standard wordt kampioen"

DONDERDAG, 25 SEPTEMBER 2008, 11:45 - Sporzafanaat
Logo Anderlecht-Online

De titel is normaliter elk jaar een doel voor Sporting Anderlecht, maar Roger Vanden Stock meent dat het dit jaar niet meer zal lukken. "Ik denk dat Standard kampioen wordt", zegt de voorzitter.


"Standard heeft dit jaar een ploeg die uitzonderlijk goed is", zegt Vanden Stock in Het Laatste Nieuws. "Wij zullen heel hard moeten werken om hen te verslaan. En vooral: we zullen als club heel hard moeten werken om volgend seizoen weer sterker te worden dan Standard."

"Onze supporters zullen niet graag horen dat Standard voor mij de titelfavoriet is, maar het is de realiteit", waarschuwt Vanden Stock. Voor de preses is Standard vrijdag ook favoriet in de topper. "Ik vrees dat we het heel moeilijk gaan krijgen."

"Spelers zullen extra geprikkeld zijn"

"Het grote Liverpool had moeten verliezen op Standard. Als je ziet hoeveel geblesseerde spitsen wij hebben, dan is het niet redelijk om ervan uit te gaan dat wij zullen winnen. Maar onze spelers zullen extreem gemotiveerd zijn na alles wat er al geschreven werd."

"Wij kunnen zogezegd niet meer voetballen, wij zijn stommeriken, er is geen kwaliteit, ... Ik kan u zeggen dat er bij ons een paar geprikkeld gaan zijn", besluit Vanden Stock.anderlecht-online forum