Zitka: "We gaan voor de drie punten"

VRIJDAG, 26 SEPTEMBER 2008, 10:34 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"We moeten klaar zijn voor deze wedstrijd, net zoals elke week", aldus Zitka in Het Nieuwsblad. "We moeten ons niet gek laten maken door de show rond dit duel. Standard is momenteel zeer sterk bezig."


Anderlecht verloor in de Supercup van Standard. "De jongens die de Supercup hebben gespeeld zullen wel weten welke fouten ze gemaakt hebben. Uit elke wedstrijd en elke nederlaag leer je iets bij."

Ook over Mbokani wou de Tsjech graag iets kwijt: "Hij is onvoorspelbaar, je weet nooit wat hij gaat doen. Hij is zo goed dat hij elke wedstrijd iets nieuws kan brengen en hij is altijd gevaarlijk."

"Een topper tegen Standard in de hel van Sclessin zorgt altijd voor grote druk bij de spelers. Anderlecht heeft van de titel de prioriteit gemaakt en kan zich geen mistap veroorloven. We moeten op Standard iets goed maken tegenover de supporters na de twee wedstrijden die we hebben verloren. We gaan voor de drie punten, zelfs al weten we dat Standard sterk bezig is. Anderlecht gaat overal om te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.