Anderlecht gelijk. Punt.

ZONDAG, 4 OKTOBER 2015, 21:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Beste lezers, gelieve ons te verontschuldigen. Iedereen heeft zijn grenzen ook wij. Wat u nu zal lezen, is wellicht het kortste wedstrijdverslag op Anderlecht-Online ooit.

Vooraf: Besnik Hasi geeft de elf van Qarabag een herkansing. We zijn benieuwd.

Minuut 5: Anderlecht krijgt een strafschop, Praet mist.
 
Minuut 14: Anderlecht krijgt een strafschop, Okaka mist.
 
Minuut 15: de supporters fluiten en roepen om Tielemans.
 
Minuut 16: uw dienaar kan het niet meer aan. Hij gaat boven het bed opdekken en komt terug naar beneden om met vrouwlief naar 'Zo Man, Zo Vrouw' te kijken.
 
Minuut 45: terwijl men in het Astridpark de kleedkamer en de toog opzoekt, geniet uw dienaar van een ontspannen avondje tv. Soms moet een mens eens aan zichzelf denken.
 
Minuut 90: de wedstrijd is intussen bijna gedaan en uw dienaar komt zijn verplichten naar u na. Bij de collega’s lezen we dat Steven Defour voor de rust twee keer het doelhout trof en Hanni hetzelfde deed voor de bezoekers. Na de onderbreking scoorde Okaka voor Anderlecht. In de slotminuut miste Tielemans strafschop nummer drie. Diep in blessuretijd deed Kara met een own-doelpunt KV Mechelen een punt cadeau.
 
Net als u zijn we benieuwd naar de uitleg van coach en spelers om te vernemen wat er vanavond is gebeurd. We zijn ook benieuwd of onze tickets van deze match zullen worden terug betaald.

Score: 1-1
Goal(s): 55' Okaka (1-0), 90+4' Kara (own, 1-1)

Anderlecht:Proto, Najar, Kara, Deschacht, Obradovic, Dendoncker, Defour, Gillet (79' Tielemans), Praet, Okaka (79' Sylla), Ezekiel (65' Suarez)
KV Mechelen:Gillet, Paulussen, Cocalic, De Witte, Kosanovic (59' De Petter), Volkov, Cissé, Rits (72' Wolski), Hanni, Claes (84' Leal), Veselinovic

Geel: 3' Okaka, 10' Paulussen, 14' Kosanovic, 42' De Witte, 88' Cissé
Rood:

Scheidsrechter: Frederik Geldhof
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion