Ontslag zit ex-keepertrainer Munaron nog hoog

WOENSDAG, 1 OKTOBER 2008, 15:57 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Jacky Munaron was acht jaar lang keepertrainer bij Sporting. Vorig seizoen werd hij echter samen met toenmalig assistent-trainer Glen De Boeck bedankt en nam Filip De Wilde zijn functie over.


"Ik heb de manier waarop Paars-Wit me aan de deur heeft gezet, nog altijd niet verteerd", vertelt Munaron in La Dernière Heure. "Ik ben een koppigaard. Ze hebben hun beslissing genomen, maar de manier waarop doet me nog altijd mopperen. Sinds mijn laatste werkdag ben ik niet meer op het stadion geweest."

"Verschillende personen van de club sturen me nog steeds een sms voor m'n verjaardag en ik vergeet hen ook niet. Maar de club heeft mijn grootste passie afgenomen en dat verdiende ik niet. RSCA was mijn enige doel en leven. De spelers hadden positieve signalen gegeven, zowel wat mij betreft als De Boeck."

Over Zitka en Proto: "Dat Proto vertrok, is voor hem een goeie zaak want hij heeft speelkansen nodig. Als Zitka zich niet blesseert, blijft hij het hele seizoen de nummer 1", aldus Munaron.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.