Baseggio: "Ik hou van de mensen in Anderlecht"

DONDERDAG, 2 OKTOBER 2008, 17:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na er jaren zelf het mooie weer gemaakt te hebben, keert Walter Baseggio morgen terug naar het Astridpark. "Ik ben toch een beetje nerveus om op Anderlecht te komen spelen", zo vertelt hij aan de vooravond van de wedstrijd.


La Dernière Heure liet de Moeskroen-middenvelder aan het woord, samen met Anderlechtspeler Jonathan Legaer. "Ik ben hier toch twaalf jaar profspeler geweest. Ik hou van de mensen in Anderlecht, maar nu speel ik in rood en wit", zo vertelt Walter Baseggio. "Wij hebben niets te verliezen. Niemand geloofde in ons voor het seizoen. En nu staan we hier met 13 punten. We zullen proberen een goeie prestatie neer te zetten."

Zijn tegenstander van morgen gelooft echter niet in een stunt van Moeskroen. "Ik denk niet dat jullie bij ons zullen komen winnen", zo zegt Legear hierop. "We willen revanche, na de nederlaag bij Standard. Ik ben 70% zeker dat we zullen winnen."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.