Najar en Suarez wellicht niet tijdig genezen

WOENSDAG, 21 OKTOBER 2015, 17:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Anderlecht werkt in de vooravond zijn laatste training af voor de partij van morgen tegen Tottenham. Andy Najar en Matias Suarez trainden nog steeds niet mee. Beiden raken wellicht niet tijdig genezen.

"Najar sukkelt met zijn darmen. Gisteren en vandaag kon hij niet trainen. We beslissen morgen, maar de kans is klein dat hij start", zo vertelt Besnik Hasi.

Als Najar niet fit raakt, moet Guillaume Gillet depaneren als rechtsachter. Zij die hopen op een rentree van Anthony Vanden Borre mogen deze hoop meteen begraven: Anderlecht schreef de verstoteling niet in voor de Europa League.

Besnik Hasi gaf op zijn persconferentie vanmiddag aan te zullen spelen met twee spitsen. Bij afwezigheid van Suarez is Imoh Ezekiel zeker van een basisplaats. Wie Gillet vervangt in het middenveld is nog even afwachten. Youri Tielemans lijkt over de beste papieren te beschikken, maar ook Ibrahima Conté en de vinnige flankspelers Frank Acheampong en Andy Kawaya maken kans.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.