Nieuws met tag "Blessures"


 25-05-2022 

Gomez geeft forfait voor Spaanse U23

Gomez geeft forfait voor Spaanse U23

Sergio Gomez sukkelt al even met een blessure, het wil een operatie vermijden en hoopt dat het met voldoende rust zal beteren. Daarom geeft hij ook forfait voor de Spaanse U23 om in optimale omstandigheden voldoende te kunnen rusten. Lees verder » 24-05-2022 

Hopen dat rust voldoende is

Hopen dat rust voldoende is

Sergio Gomez sukkelt nog steeds met een schaambeenblessure die hij opliep op Kortrijk. Even was er sprake van een operatie maar de Spanjaard hoopt dat het zover niet zal komen en dat het voldoende is om te rusten.  Lees verder » 23-05-2022 

"Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken"

Debuut Duranville deed me aan Lukaku denken

Begin deze maand vierde hij zijn 16e verjaardag, gisteren debuteerde hij in het eerste elftal van Anderlecht met heel veel flair. De eerste minuten van Julian Duranville op het hoogste niveau gingen niet onopgemerkt voorbij. Jeugdcoördinator Jean Kindermans keek bewonderend toe. "Hij heeft onmiddellijk zijn visitekaartje afgegeven." Lees verder »


Operatie dreigt voor Gomez

Operatie dreigt voor Gomez

Volgens de kranten is de kans reëel dat Sergio Gomez geopereerd moet worden. De pijn in de liesstreek waar de verdediger mee kampt, betreft een blessure aan het schaambeen. De voorbije weken zette hij door, maar een operatie lijkt nodig. Lees verder » 22-05-2022 

Gomez vervangen met last aan de lies

Gomez vervangen met last aan de lies

Geen Sergio Gomez meer na de pauze in de wedstrijd tegen Club Brugge. De Spaanse linksback had last van de lies en bleef in de kleedkamer. Zijn eerste helft was ook niet van het niveau dat we van hem gewend zijn. Zo liet hij zich iets te eenvoudig ringeloren bij het doelpunt van Skov Olsen. Lees verder » 18-05-2022 

Geen interlands voor Verschaeren en Delcroix

Geen interlands voor Verschaeren en Delcroix

De naam van Yari Verschaeren viel vandaag niet toen Roberto Martinez en Jacky Mathijssen hun selecties bekend maakten voor de Rode Duivels en de U21. Wellicht werd ervoor geopteerd om de kleine, maar vervelende blessure waarmee hij sukkelt rust te gunnen. Lees verder » 17-05-2022 

RSCA's zomerhuiswerk volgens Het Laatste Nieuws

RSCA's zomerhuiswerk volgens Het Laatste Nieuws

De plaatsen zijn verdeeld. De spelers wacht zondag nog een wedstrijd voor de eer op Club Brugge, maar Peter Verbeke en zijn team kunnen zich nu volop richten op volgend seizoen. En er ligt hen veel werk te wachten. Het Laatste Nieuws maakte een overzicht. Lees verder » 09-05-2022  08-05-2022 

Opstelling: Met Verbruggen en Delcroix

Opstelling: Met Verbruggen en Delcroix

Anderlecht blijft de laatste weken niet gespaard van blessures. Zoals verwacht is Van Crombrugge out met last aan de rug. Bart Verbruggen staat voor het eerst in doel dit seizoen. Ook Delcroix start, net als Arnstad en Amuzu. De matchen tegen Antwerp zullen vermoedelijk bepalen of Anderlecht derde of vierde zal eindigen in de Champions Play-off. Lees verder » 07-05-2022 

Debast verlengt contract

Debast verlengt contract

Het Laatste Nieuws meldt dat verdediger Zeno Debast zijn contact met drie jaar heeft verlengd. Anderlecht maakte het nieuws nog niet officieel bekend terwijl gesprekken met Arnstad en Stroeykens om hun contact te verlengen ook nog aan de gang zijn. Lees verder »


Verbruggen in doel tegen Antwerp?

Verbruggen in doel tegen Antwerp?

Toen Vincent Kompany gisteren zei dat na de training van vandaag moet blijken wie fit is voor de partij van morgen tegen Antwerp, doelde hij niet alleen op Joshua Zirkzee. Het Laatste Nieuws weet dat doelman Hendrik Van Crombrugge al enkele dagen niet meetraint. Zijn problemen met de rug spelen weer op. Lees verder » 06-05-2022 

Delcroix klaar voor 90 minuten, Zirkzee onzeker

Delcroix klaar voor 90 minuten, Zirkzee onzeker

Het blijft afwachten of Anderlecht zondag weer kan rekenen op Joshua Zirkzee. "Na de training van morgen zullen we weten wie er wel en nie kan spelen", vertelde Vincent Kompany vanmiddag. Wie we zeker wel aan de aftrap mogen verwachten, is Hannes Delcroix. Lees verder »


Ghanese berichtgeving over Amuzu klopt niet

Ghanese berichtgeving over Amuzu klopt niet

De berichten die ons vanuit Ghana bereikten over een ernstige knieblessure voor Francis Amuzu blijken niet te kloppen. Tegenover een medewerker van deze website verklaarde Amuzu dat hij zondag wel degelijk alleen krampen had bij zijn vervanging. Ook Vincent Kompany ontkende het blessurebericht. Lees verder »


 05-05-2022 

Mist Amuzu de rest van het seizoen?

Mist Amuzu de rest van het seizoen?

De website Football Ghana meldt dat Francis Amuzu zondag tegen Club Brugge een blessure aan de knie opliep en verschillende weken out zou zijn. De Mechelaar met Ghanese roots zou dit seizoen niet meer in actie komen, klinkt het. Lees verder »


 02-05-2022 

U21 sluiten seizoen af met simpele zege

U21 sluiten seizoen af met simpele zege

De U21 hebben vanavond in hun laatste competitiewedstrijd met 0-2 gewonnen bij KV Mechelen. Chris Lokesa (foto) en Mario Stroeykens scoorden. Misschien wel het meest opvallende was dat Ilias Takidine nog eens in actie kwam. Ook Antoine Colassin vierde zijn rentree Lees verder »


Blessure Zirkzee zonder erg

Blessure Zirkzee zonder erg

Goed nieuws voor Anderlecht: de blessure die Joshua Zirkzee gisteren tegen Club Brugge opliep, valt erg goed mee. De Nederlander blesseerde zich aan de quadriceps, maar onderzoek vandaag toonde aan dat hij gewoon de volgende trainingen al kan hervatten. Ook van de andere geblesseerden is er goed nieuws. Lees verder »


VAR moest oproepen voor strafschop

VAR moest oproepen voor strafschop

Het Professional Refereeing Department bevestigt vandaag dat scheidsrechter Nathan Verboomen en de VAR in de fout gingen tijdens Anderlecht - Club Brugge en de bezoekers een strafschop moesten toekennen. Magallan verdiende ook een gele kaart, zo klinkt het. Lees verder »


Raman: "Moeilijk om zo gemotiveerd te blijven"

Raman: Moeilijk om zo gemotiveerd te blijven

Door de blessure van Joshua Zirkzee mocht Benito Raman gisteren al aan de rust invallen. Meestal krijgt hij slechts een kwart wedstrijd om zich te tonen. Dat laatste valt hem zwaar. "Ik ben blij dat het vandaag eens meer was dan een kwartiertje", vertelde hij na afloop. Lees verder »


Zirkzee en Amuzu vallen uit

Zirkzee en Amuzu vallen uit

Vincent Kompany heeft moeten puzzelen want Yari Verschaeren was nog niet fit en ook Lior Refaelov kon nog geen hele wedstrijd aan. En de blessures blijven komen want tijdens de rust bleef Joshua Zirkzee in de kleedkamers en even later moest Francis Amuzu naar de kant met een blessure.  Lees verder »


 01-05-2022 

Opstelling: Arnstad en Amuzu aan de aftrap

Opstelling: Arnstad en Amuzu aan de aftrap

Voor de topper tegen Club Brugge brengt Kompany Kristian Arnstad aan de aftrap. Verschaeren is geblesseerd en wordt vervangen door Amuzu. Kana behoudt zijn basisplaats. Delcroix zit voor het eerst na een blessure op de bank. Lees verder »


 30-04-2022 

Toch nog Delcroix dit seizoen?

Toch nog Delcroix dit seizoen?

Het is niet uitgesloten dat Hannes Delcroix tijdens de play-offs nog speelminunten krijgt. De verdediger traint weer mee, maar Anderlecht wil geen risico nemen. Een wederoptreden zal niet geforceerd worden. Lees verder »


 29-04-2022 

Gomez en Verschaeren trainen weer mee

Gomez en Verschaeren trainen weer mee

De kansen dat Sergio Gomez kan starten tegen Club Brugge, lijken met de dag groter te worden. Eerder was de club reeds "hoopvol" over de inzetbaarheid van Gomez, maar ondertussen is de Spanjaard ook weer aan het trainen. Hij lijkt dus klaar voor zondag. Ook Yari Verschaeren staat weer op het trainingsveld en zal normaal gezien inzetbaar zijn, maar 90 minuten spelen is waarschijnlijk te veel gevraagd.  Lees verder »


 27-04-2022 

Colassin: uitleenbeurt of 1B

Colassin: uitleenbeurt of 1B

Na twee moeilijke jaren staat Antoine Colassin volgend seizoen voor het jaar van de waarheid. De vraag is waar hij zal spelen. La Dernière Heure schrijft vandaag dat hij de keuze heeft uit twee opties: ofwel met de beloften in 1B ofwel wordt hij uitgeleend. Lees verder »Debast dit seizoen niet meer in actie

Debast dit seizoen niet meer in actie

We zullen Zeno Debast niet meer aan het werk zien tijdens de play-offs. Dat schrijft La Dernière Heure. De centrale verdediger viel begin maart uit met een voetblessure. Aanvankelijk leek het erop dat hij snel weer klaar zou zijn, maar dat is dus niet het geval. Lees verder »