Nieuws met tag "Blessures"


 19-01-2019 

Bornauw uit voor AA Gent

Bornauw uit voor AA Gent

Sebastiaan Bornauw moet de wedstrijd tegen AA Gent aan zich laten voorbij gaan. De verdediger heeft nog steeds last van een knieblessure. Daardoor zat hij ook al bijne de hele winterstage aan de kant.  Lees verder » 18-01-2019 

Definitieve beslissing rond Trebel pas morgen

Definitieve beslissing rond Trebel pas morgen

Speelt Adrien Trebel tegen AA Gent. Fred Rutten was niet al te optimistisch. Uitsluitsel is er nog niet echt, maar de Fransman trainde gisteren en vandaag alvast niet mee. De definitieve beslissing valt pas morgen, maar de kans is klein dat hij speelt. Lees verder »


Trebel: "Ik keer Bayat niet de rug toe"

Trebel:

Toen Mogi Bayat enkele weken in de cel zat in de zaak 'Propere handen', maakte Adrien Trebel het handboeiengebaar op het veld om de makelaar te steunen. Ook nu blijft de Fransman zijn makelaar steunen: "Ik keer Bayat de rug niet toe". Lees verder » 17-01-2019 

Verboomen en Van Driessche krijgen FIFA-badge

Verboomen en Van Driessche krijgen FIFA-badge

Scheidsrechters Nathan Verboomen en Bram Van Driessche hebben hun FIFA-badge in ontvangst mogen nemen en mogen dus nu internationale wedstrijden fluiten. Beide scheidsrechters nemen de plaats in van Sebastiien Delferière en Bart Vertenten.  Lees verder »


Portret: Peter Zulj

Portret: Peter Zulj

Peter Zulj is de eerste echte inkomende transfer van deze winter. Omdat er de afgelopen dagen en uren al heel wat onwaarheden en ongenuanceerde info over de middenvelder naar buiten zijn gekomen, ging Anderlecht-online wat dieper graven. Een portret van 'de beste speler van Oostenrijk’ en de rol die hij kan gaan spelen bij de grootste club van België.  
  Lees verder » 16-01-2019 

Kara ruilt 4 voor 2

Kara ruilt 4 voor 2

Kara Mbodj neemt bij zijn terugkeer naar Anderlecht niet zijn oude rugnummer 4 weer op. Dat is sinds eind augustus toegekend aan Bubacarr Sanneh. Kara zal de rest van het seizoen spelen met het nummer 2 op de rug. Lees verder »


Vranjes, nog maar eens, op het matje

Vranjes, nog maar eens, op het matje

Ognjen Vranjes is sinds gisteren weer aanwezig op Neerpede na zijn "ziekte". Al hechten ze bij RSC Anderlecht wel meer en meer geloof aan dat verhaal. Volgens de dokter van Vranjes waren zijn bloedwaarden niet goed. Gisteren trainde de Bosniër nog binnen.  Lees verder »


Tegenstrijdige berichten over Trebel

Tegenstrijdige berichten over Trebel

Raakt Adrien Trebel fit voor de partij zondag tegen Gent? Het Laatste Nieuws zegt van niet, volgens Het Nieuwsblad is het onzeker of hij kan spelen. De middenvelder blesseerde zich zondag tegen Heidenheim aan de knie. Lees verder » 15-01-2019 

Bornauw en Trebel onzeker voor zondag

Bornauw en Trebel onzeker voor zondag

Zowel Sebastiaan Bornauw als Adrien Trebel blesseerden zich beiden aan de knie tijdens de winterstage. Trebel ondergaat vandaag verdere onderzoeken bij dr. Declercq. Of ze fit gerakan voor de wedstrijd van zondag is nog niet zeker. Lees verder »


Musona dan toch naar Lokeren?

Musona dan toch naar Lokeren?

Knowledge Musona hield een transfer af, hij wou zich bewijzen aan coach Fred Rutten. Maar de Zimbabwaan zou nu toch akkoord gaan met een transfer naar Sorting Lokeren. Musona zou vandaag zelfs al zijn medische testen afleggen.  Lees verder » 14-01-2019 

Bijkomende onderzoeken voor Trebel

Bijkomende onderzoeken voor Trebel

Adrien Trebel milderde zondag de verliescijfers voor RSC Anderlecht door te scoren in de laatste minuten van de wedstrijd. Alleen blesseerde hij zich ook bij die actie aan de knie. Eerste onderzoeken ter plaatse sluiten een scheur aan de kruisbanden al uit.  Lees verder »


Kara: "Ik droom niet meer van Engeland"

Kara:

Kara Mbodj is terug en of we het geweten hebben. Niet alleen in de communicatie van de club is hij alom tegenwoordig, ook intern laat hij zich meteen gelden. "Ik ben een leider. Ik zal de jonge spelers leren omgaan met de verwachtingen die bij Anderlecht horen." Lees verder »


Teodorczyk: "Niemand zei me dat ik weg moest"

Teodorczyk:

In de Poolse pers komt Lukasz Teodorczyk nog eens terug op zijn vertrek bij Anderlecht van afgelopen zomer. De spits is niet blij met hoe de zaken toen gelopen zijn. "Spelers met een hoog loon moesten vertrekken. Maar niemand kwam me iets zeggen." Lees verder »Trebel geblesseerd aan de knie

Trebel geblesseerd aan de knie

Adrien Trebel moest gisteren even bekomen na zijn doelpunt. Meteen daarna deed hij teken naar de bank voor een wissel. De Fransman zou zich geblesseerd hebben aan de knie. Lees verder »
 13-01-2019 

Nieuwe blessure voor Trebel?

Nieuwe blessure voor Trebel?

Adrien Trebel zorgde in de laatste minuten van de oefenwedstrijd voor de 2-1. Maar de vrees is er dat de Fransman zich opnieuw blesseerde bij dat doelpunt. Hij moest even bekomen en deed direct teken naar de bank dat het niet meer ging. Lees verder »


Enkele geblesseerden afwezig op training

Enkele geblesseerden afwezig op training

Fred Rutten mist enkele spelers op training door blessures. Sebastiaan Bornauw viel eerder deze week al uit met pijn aan de knie. Zakaria Bakkali blesseerde zich tijdens de oefenwedstrijd tegen Hoffenheim, hij verliet na een half uurtje de training.  Lees verder »


Verschueren: "Platform gemaakt voor makelaars"

Verschueren:

De transferperiode is nu bijna twee weken bezig. RSC Anderlecht wil nog enkele versterkingen en dat is ook de makelaars niet ontgaan. Michaël Verschueren krijgt dagelijks meerdere berichten via alle kanalen. Teveel, daar werkt paars-wit aan een platform waar alle makelaars terecht kunnen.  Lees verder » 12-01-2019 

Bornauw nog steeds geblesseerd

Bornauw nog steeds geblesseerd

De voorlaatste dag in Pinatar, morgen keert RSC Anderlecht terug naar huis na de oefenwedstrijd. Vandaag stond er één wedstrijd op de agenda. Zakaria Bakkali liet die aan zich voorbij gaan en trok op zijn eentje naar de fitness. Sebastiaan Bornauw is nog steeds geblesseerd en nam niet deel aan de training.  Lees verder »
 11-01-2019 

De Coene ziet geen problemen met knie Kara

De Coene ziet geen problemen met knie Kara

Kara Mbodj is terug bij Anderlecht, maar de vraag die vele fans zich stelllen is 'hoe gaat het met zijn knie'? Goed, beweert voormalig Anderlecht-kinesist Jochen De Coene. "Kara doorstond de medische keuring bij Nantes en dat hij er niet veel spelen, had niets met zijn knie te maken." Lees verder »


Bornauw moet training staken

Bornauw moet training staken

RSC Anderlecht trainde gisteren één keer in Spanje. Sebastiaan Bornauw moest halverwege de training aan de kant met een knieblessure. Hoe ernstig de blessure is moet nog blijken.  Lees verder » 10-01-2019 

Sowah: "Denk aan je dromen en strijd ervoor"

Sowah:

Terwijl de spelersgroep zich in Spanje voorbereidt op de tweede seizoenshelft, werkt Emmanuel Adjei Sowah in zijn eentje hard aan zijn comeback. De Ghanese rechtsachter is in België achtergebleven en traint momenteel individueel in de zaal te Neerpede. Lees verder »


Vranjes nog steeds niet in Spanje

Vranjes nog steeds niet in Spanje

Ognjen Vranjes heeft zich nog steeds niet bij de selectie gevoegd op het oefenkamp in Spanje. De verdediger is nog steeds ziek. Normaal gezien moest hij eergisteren zijn ploegmaats achterna reizen. Lees verder »