Nieuws met tag "Blessures"


 16-12-2017 

Voorstelling: Deze jongeren moeten afwezigen opvangen

Voorstelling: Deze jongeren moeten afwezigen opvangen

Anderlecht speelt morgenmiddag de topper op het veld van Club Brugge. Door tal van blessures en schorsingen, moet Hein Vanhaezebrouck meer dan waarschijnlijk beroep doen op een aantal jongeren. Wij stellen de grootste kanshebbers op een plekje op de bank kort aan u voor. Lees verder » 15-12-2017 

Kums nieuwste zorgenkind, jongeren houden zich klaar

Kums nieuwste zorgenkind, jongeren houden zich klaar

Adrien Trebel raakt niet tijdig hersteld voor de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge. Dat liet coach Hein Vanhaezebrouck vanmiddag weten. Ook Kara Mbodj is erg onzeker, hij trainde nog niet. Tot overmaat van ramp is er met Sven Kums nu nog een zorgenkindje bijgekomen. Lees verder »


Kara ziek in bed

Kara ziek in bed

De afwezigen voor de topper tegen Club Brugge blijven zich opstapelen. Kara Mbodji was al langer onzeker maar ligt nu ziek in bed waardoor de wedstrijd zeker een groot vraagteken is. Ook Adrien Trebel is nog altijd onzeker. Daarbovenop verliet Nicolae Stanciu gisteren de training met pijn aan de adductoren. Lees verder » 14-12-2017 


 13-12-2017 

Sowah onder het mes

Sowah onder het mes

Emmanuel Sowah sukkelt al een tijdje met allerlei blessures. Nu moet hij ook geopereerd worden aan een pubalgie. Sowah is zeker al uit tot begin februari.  Lees verder »


Trebel out voor Brugge

Trebel out voor Brugge

Adrien Trebel heeft een verrekking aan de kuit, dat heeft verder onderzoek uitgewezen. RSC Anderlecht haalt opgelucht adem want even werd gevreesd voor eenspierscheurtje. Trebel moet nu rusten en is out voor Brugge.  Lees verder » 12-12-2017 

Kara en Trebel onzeker voor Club Brugge

Kara en Trebel onzeker voor Club Brugge

Er staat nog altijd een groot vraagteken achter de naam van Kara Mbodj en Adrien Trebel voor zondag. Trebel ondergaat vandaag een echo om de ernst van de blessure te bepalen. Maar de verwachtingen zijn dat beide niet fit geraken. Lees verder » 11-12-2017 

Najar moet even wachten

Najar moet even wachten

Hein Vanhaezebrouck had gehoopt om Andy Najar vanavond wedstrijdritme te laten opdoen met de beloften. Maar daar hebben de weersomstandigheden een stokje voor gestoken, waardoor de voetbalbond alle wedstrijden heeft afgelast.  Lees verder »


"Terug met beide voeten op de grond"

Hein Vanhaezebrouck zag geen echt team op het veld staan tijdens de tweede helft tegen Charleroi. Daarbovenop komen nog eens de twee rode kaarten. Al wil de coach over die eerste gele kaart van Deschacht wel discussiëren, want dat was er geen. "We staan wel opnieuw met beide voeten op de grond." Lees verder » 10-12-2017 


 08-12-2017 

Nog geen Kara op training

Nog geen Kara op training

Kara Mbodj blijft hoogst onzeker voor de partij van zondag tegen Charleroi. Dat vertelde coach Hein Vanhaezebrouck zopas op zijn persconferentie. De verdediger moest dinsdag tegen Celtic naar de kant met een blessure aan de hamstrings en traint nog steeds niet terug mee. Lees verder »


Najar hervat maandag bij beloften

Najar hervat maandag bij beloften

Andy Najar zal maandag één helft meespelen met de beloften tegen KV Kortrijk. Het worden zijn eerste wedstrijdminuten nadat hij in september uitviel tegen Bayern München. Voor de winterstop hoeven we hem echter niet te verwachten in het A-elftal. Lees verder » 07-12-2017 

Obradovic: "Meer spelen of oplossing zoeken in januari"

Obradovic:

Sinds Hein Vanhaezebrouck coach is, pendelt Ivan Obradovic tussen basis en bank. Dat maakt de Serviër zorgen. Met het oog op het WK wil hij meer spelen. "Ik wil het WK voor geen geld ter wereld missen. Als ik niet meer speel, moet ik misschien een oplossing zoeken in januari." Lees verder »


Kara onzeker, Stanciu fit

Kara onzeker, Stanciu fit

Kara Mbodj is onzeker voor de partij van zondag tegen Charleroi. De verdediger moest tegen Celtic vroegtijdig naar de kant en heeft last van de adductoren.  Lees verder » 06-12-2017 


Standard aanvaardt straf Sa Pinto niet

Standard aanvaardt straf Sa Pinto niet

Standard gaat in de beroep tegen de straf die de Geschillencommissie heeft opgelegd aan Ricardo Sa Pinto. De Luikse club noemt de drie speeldagen schorsing "buiten proportie" en vindt dat het daarom "geen andere keuze heeft dan in beroep te gaan". Lees verder »


Hanni: "Geheel ander gezicht getoond"

Hanni:

Sofiane Hanni was misschien wel de beste speler op het veld gisteren in Celtic Park. De Anderlecht-aanvoerder dirigeerde zijn team vooral voor de rust en had een voet in iedere goede aanval. "We moeten nu vooral spijt hebben over onze vorige prestaties." Lees verder »


 05-12-2017 

 04-12-2017 

Stanciu en Chipciu niet mee naar Schotland

Stanciu en Chipciu niet mee naar Schotland

Hein Vanhaezebrouck zal Nicolae Stanciu en Alexandru Chipciu vandaag niet meenemen wanneer hij met zijn spelersgroep naar Schotland afreist voor de Champions League-wedstrijd tegen Celtic. De coach geeft Stanciu (hamstrings) nog rust. Nochtans beweert die opnieuw zo goed als fit te zijn. Lees verder »


 01-12-2017 

Iedereen fit behalve Stanciu

Iedereen fit behalve Stanciu

Nicolae Stanciu geraakt ook niet fit voor de verplaatsing naar Lokeren morgen. Dat liet Hein Vanhaezebrouck weten op de persconferentie deze middag naar aanleiding van de wedstrijd. De Roemeen heeft nog steeds last aan de adductoren. Lees verder »


Beric begrijpt systeem Vanhaezebrouck niet

Beric begrijpt systeem Vanhaezebrouck niet

Robert Beric komt bij Anderlecht bijna niet aan spelen toe en volgens Het Nieuwsblad komt dit omdat hij tactisch niet mee kan. De krant schrijft dat diep gaat wanneer hij naar de bal moet komen en naar de bal komt wanneer hij diep moet gaan. Dit tot wanhoop van coach Vanhaezebrouck. Lees verder »


 30-11-2017 

"Scheidsrechter eiste hoofdrol op"

Uros Spajic stond er nog steeds wat verwonderd bij na de wedstrijd tegen Standard. Hij kon nog altijd niet goed bevatten welke wedstrijd er juist achter de rug was; "Onze supporters moeten niet met bier gooien, maar de spelers van Standard deden alsof het raketten waren die op hen afkwamen." Lees verder »


 29-11-2017 

Stanciu ontbreekt met blessure

Stanciu ontbreekt met blessure

Geen Nicolae Stanciu op het wedstrijdblad voor de partij van straks tegen Standard. De Roemeen heeft een lichte blessure aan de hamstrings. Ook zijn landgenoot Alexandru Chipciu, die vorige week in Roemenië zijn zieke vader bijstond, haalde de wedstrijdselectie niet. Lees verder »


Kums is weer fit

Kums is weer fit

Sven Kums is fit bevonden voor de wedstrijd tegen Standard. Maar dat wil niet zeggen dat hij effectief speelt. Wellicht mag hij rusten van Hein Vanhaezebrouck om zo het risico om te hervallen te beperken.  Lees verder »