Nieuws met tag "Blessures"


 22-06-2017 

"Afspraken met entourage Svilar naleven"

Met Matz Sels legde Anderlecht vandaag een nieuwe doelman vast voor komend seizoen. De komst van Sels verkleint de speelkansen van Mile Svilar, maar Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck is duidelijk: de club gelooft in Svilar. "Daarom dat we Sels huren zonder aankoopoptie." Lees verder » 20-06-2017 

Sels legt medische testen af

Sels legt medische testen af

Matz Sels legde gisteren in het grootste geheim,  zijn medische testen af bij RSC Anderlecht. De deal is evenwel nog niet beklonken. Sels wordt één seizoen gehuurd van Newcastle en Anderlecht moet zijn volledige loon betalen, om en bij anderhalf miljoen euro. Normaal gezien wordt hij later op de week nog voorgesteld  Lees verder » 15-06-2017 

Najar ergert zich aan kritiek

Najar ergert zich aan kritiek

Honduras heeft er twee kwalificatiewedstrijden opzitten voor het WK 2018. Evenwel zonder Andy Najar die nog steeds herstellende is van een blessure. Maar dat wil niet zeggen dat hij de nationale ploeg van Honduras niet steunt, integendeel. Na de wedstrijd stuurde hij een kwade tweet de wereld in over de kritiek die de Hondurezen te horen kregen.  Lees verder » 14-06-2017 

Boeckx gestart met revalidatie

Boeckx gestart met revalidatie

Frank Boeckx werd vlak na het einde van vorig seizoen geopereerd aan een hernia. Na zijn operatie genoot hij van enkele dagen welverdiende vakantie op Ibiza. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind, Boeckx is ondertussen al druk bezig met zijn revalidatie samen met kinesist Frederik Bracke. Spoedig herstel Frank the Tank !! Lees verder »


Dauda begint al aan voorbereiding

Dauda begint al aan voorbereiding

Op vraag van Anderlecht start Dauda Mohammed wat vroeger aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De 19-jarige aanvaller nam gisterenavond het vliegtuig vanuit zijn vaderland Ghana naar Brussel. Lees verder » 13-06-2017 

Ja/Nee: Moet Anderlecht Clinton Mata aantrekken?

Ja/Nee: Moet Anderlecht Clinton Mata aantrekken?

Anderlecht zou al enkele dagen geleden een akkoord bereikt hebben met Charleroi over de transfer van Clinton Mata. De rechtsback twijfelt zelf nog om voor Anderlecht te kiezen. Maar moet Anderlecht Mata wel aantrekken? Twee redacteurs, evenveel meningen. Lees verder »
 12-06-2017 

Vanden Borre amuseert zich tijdens galawedstrijd

Vanden Borre amuseert zich tijdens galawedstrijd

Zondagnamiddag werd een galamatch gespeeld tussen een Brusselse selectie en een selectie uit Verviers, waar ook de wedstrijd doorging. De Brusselse selectie was gespekt met enkele bekende namen zoals Michy Batshuayi, Dieumerci Ndongala, Ilombe Mboyo en Anthony Vanden Borre.  Lees verder »


Vandaag bekendmaking nieuwe kalender

Vandaag bekendmaking nieuwe kalender

Binnen anderhalve week beginnen de Anderlecht-spelers aan hun voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Maar veel supporters kijken al vol verwachting uit naar deze namiddag. Dan wordt immers de nieuwe kalender voor seizoen 2017/18 bekend gemaakt. We volgen het voor jullie op de voet.  Lees verder » 11-06-2017 

Kara wint met Senegal

Kara wint met Senegal

Kara Mbodji heeft gisteren de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup 2019, gewonnen. Senegal sloot de wedstrijd af met 3-0 winst tegen Equatoriaal-Guinea. Cheikhou Kouyaté moet nog altijd geblesseerd afhaken waardoor Mbodj de kapiteinsband omkreeg. Samen met Kalidou Koulibaly heerste hij opnieuw in de verdediging.  Lees verder » 08-06-2017 


 07-06-2017 

Trezeguet geblesseerd op training

Trezeguet geblesseerd op training

Mahmoud Hassan Trezeguet moet forfait geven voor de wedstrijd van Egypte tegen Tunesië. Hij heeft zich op training geblesseerd aan de voet en zal niet speelklaar geraken voor de wedstrijd van zondag. Het is nog onduidelijk wat de aard van de blessure is en hoe lang hij buiten strijd zal zijn. Lees verder » 06-06-2017 

Kara: "We moeten zaterdag winnen"

Kara:

Senegal geraakte gisteren niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Oeganda. Het ging om een vriendschappelijk duel, maar zaterdag is de eerste kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup 2019 tegen  Equatoriaal-Guinea. "Die wedstrijd moeten we winnen", is Kara Mbodji duidelijk.  Lees verder »


 05-06-2017 

Nog een oude bekende richting Olympiakos

Nog een oude bekende richting Olympiakos

Besnik Hasi wordt de komende dagen zo goed als zeker aangesteld als nieuwe hoofdcoach bij Olympiakos. En hij neemt nog een oude bekende van RSC Anderlecht met zich mee. Bart Meert wordt één van de assistenten van Hasi. Hij volgde de Kosovaar eerder ook al naar Legia Warschau.  Lees verder »


 03-06-2017 

 02-06-2017 

Kums: "De cirkel is rond"

Kums:

Sven Kums is gelukkig met zijn transfer naar RSC Anderlecht. "De cirkel is rond", laat de middenvelder optekenen. Kums wou na zijn uitleenbeurt aan Udinese nog even kijken wat Watford hem te bieden had, maar had al snel door dat hij ook daar op niet veel speelkansen moest rekenen.  Lees verder »Ook Sels alsmaar dichter bij paars-wit

Ook Sels alsmaar dichter bij paars-wit

Komt er naast Sven Kums nog een ex-Buffalo naar het Astridpark, de kans blijkt alsmaar groter. Matz Sels zou mogen beschikken bij Newcastle United en dus komt Anderlecht terug in beeld. Een huur van één jaar met aankoopoptie geniet de voorkeur. Alleen blijft het afwachten hoe Mile Svilar en Frank Boeckx op die transfer gaan reageren.  Lees verder »


 01-06-2017 

 31-05-2017 

Clément Petit klaar voor volgend seizoen

Clément Petit klaar voor volgend seizoen

Clément Petit was bijna een heel seizoen buiten strijd door een blessure. Net als Andy Kawaya is er bij hem geen tijd voor vakantie. Na zijn operatie aan de kruisbanden ziet de jonge aanvaller eindelijk licht aan het einde van de tunnel.  Lees verder »


Kawaya revalideert verder

Kawaya revalideert verder

Andy Kawaya geraakte in augustus 2016 zwaar geblesseerd na een regelrechte aanslag tijdens een wedstrijd met de U21. Terwijl de rest van de ploeg van vakantie geniet, revalideert de flankaanvaller verder na een beenbreuk. Lees verder »


Onyekuru waarschijnlijk niet naar Anderlecht

Onyekuru waarschijnlijk niet naar Anderlecht

Henry Onyekuru komt wellicht niet naar Anderlecht. De spits van Eupen wordt gevolgd door verschillende Engelse clubs en de Premier League draagt zijn voorkeur weg. Arsenal zou bereid zijn acht miljoen euro op tafel te leggen. Maar ook Schalke 04 steekt de neus aan het venster. Lees verder »


 29-05-2017 

 28-05-2017 

Najar: "Heel gelukkig met mijn contractverlenging"

Najar:

Andy Najar is samen met zijn familie vertrokken op vakantie naar de Verenigde Staten. De Hondurees sukkelt nog steeds met een blessure en kan dus ook niet meespelen met de nationale ploeg van Honduras. Vorige vrijdag nam hij wel even de tijd om zijn ploeggenoten bij de nationale ploeg te bezoeken tijdens hun training.  Lees verder »


Blijft Roef bij Deportivo?

Blijft Roef bij Deportivo?

Davy Roef wil onder geen beding terugkeren naar RSC Anderlecht. Waar de toekomst van de jonge doelman ligt is nog niet helemaal duidelijk. Al begint de kans meer om meer groter te worden dat Roef bij Deportivo blijft, de Spaanse club waar hij momenteel aan uitgeleend wordt.  Lees verder »


 24-05-2017 

Harbaoui keert terug naar Anderlecht

Harbaoui keert terug naar Anderlecht

Charleroi heeft beslist om Hamdi Harbaoui niet definitief aan te trekken. De Tunesiër heeft het bestuur niet kunnen overtuigen en bovendien is hij ook de duur voor de Carolo's. Ook zijn blessures en schorsing speelden mee bij de beslissing. Harbaoui wordt dus verwacht op Neerpede als de trainingen hernemen.  Lees verder »


Boeckx met succes geopereerd

Boeckx met succes geopereerd

RSC Anderlecht laat weten dat Frank Boeckx gisteren met succes geopereerd is aan de rug. De doelman zal zeker zes weken out zijn en mist dus de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Of hij klaar geraakt voor de start van het nieuwe seizoen valt nog af te wachten. Spoedig herstel, Frank !!!  Lees verder »


Vanden Borre ontkent problemen bij Mazembe

Vanden Borre ontkent problemen bij Mazembe

In een reactie ontkent Anthony Vanden Borre dat hij problemen heeft bij zijn club Mazembe, zoals gisteren werd beweerd (lees hier). De rechtsback vertoeft momenteel inderdaad in België, maar dat is naar eigen zeggen om te herstellen van een blessure. Lees verder »


Sels om geblesseerde Boeckx te vervangen?

Sels om geblesseerde Boeckx te vervangen?

Na zijn operatie aan de rug staat Frank Boeckx 3,5 maanden aan de kant. Hij haalt de competitiestart dus niet. Om hem te vervangen wil Anderlecht een doelman huren en het denkt hierbij aan Matz Sels. Rubén keert wellicht terug naar Spanje en Davy Roef wil vertrekken. Lees verder »


 23-05-2017 

Drie redenen voor Najar om te blijven

Drie redenen voor Najar om te blijven

Andy Najar verlengde gisteren zijn volgend jaar aflopend contract bij Anderlecht tot 2020. Het Laatste Nieuws haalt drie redenen aan waarom het voor de Hondurees interessant is om zich langer aan paars-wit te verbinden. Lees verder »


Boeckx vandaag onder het mes

Boeckx vandaag onder het mes

Frank Boeckx wordt vandaag geopereerd aan een hernia. De doelman had al langer last van de rug maar wou zich niet laten opereren voor het einde van het seizoen. Boeckx zou nadien zes weken moeten rusten. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen komen te vroeg, maar met de competitiestart zal de doelman er opnieuw staan.  Lees verder »


 22-05-2017 

"Verwacht volgende week een akkoord"

Andy Najar ligt nog tot 2018 onder contract. Het is geen geheim dat de Hondurees droomt van een stap hogerop. Alleen kampt hij dit seizoen met blessures. Herman Van Holsbeeck wil Najar houden en de onderhandelingen daarover zijn bezig: "Ik verwacht volgende week een akkoord", liet de general manager weten.  Lees verder »


 21-05-2017 

Teodorczyk blijft topschutter, Hanni assistenkoning

Teodorczyk blijft topschutter, Hanni assistenkoning

Henry Onyekuru scoorde nog twee keer voor Eupen, maar dat was niet voldoende om Lukasz Teodorczyk voorbij te steken. De Pool sluit zo het seizoen af als topschutter. Sofiane Hanni blijft assistenkoning, hij zette die titel vandaag nog even in de verf met een assist voor het derde doelpunt van RSC Anderlecht.  Lees verder »


 20-05-2017 


Van Holsbeeck stopt ten laatste op 30 juni 2020 als manager

Van Holsbeeck stopt ten laatste op 30 juni 2020 als manager

Bij de titelviering stak Herman Van Holsbeeck niet onder stoelen of banken dat hij een heel moeilijk seizoen achter de rug heeft. De Anderlechtmanager gaf ook al meermaals aan dat hij die functie niet eeuwig zal blijven bekleden. En nu heeft hij gezegd dat hij ten laatste op 30 juni 2020 de fakkel doorgeeft. Aan wie is nog niet geweten. Namen die circuleren zijn Mehdi Bayat en Luc Devroe. Ook huidig teammanager Gunter Van Handenhoven zet zijn eerste stappen in het sportieve beleid. Lees verder »