Jacobs hoopt op een fitte Frutos

MAANDAG, 6 OKTOBER 2008, 17:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Komende woensdag, op 8 oktober, keert Nicolas Frutos terug naar België. De 27-jarige heeft er dan een revalidatie van twee maanden opzitten bij de befaamde Argentijnse sportarts Mendoza.


Slechts één vraag houdt de staf bij Anderlecht bezig. Zal Frutos weer inzetbaar zijn of ligt er opnieuw een operatie in het vooruitzicht? "Of Frutos is inzetbaar, of hij gaat op de operatietafel", laat manager Herman Van Holsbeeck weten. "Woensdag zal Nicolas meteen getest worden in een ziekenhuis. Pas dan zullen we weten hoe hij er echt aan toe is."

Ariël Jacobs hoopt snel opnieuw een beroep te kunnen doen op de Argentijn. "Ik hoop dat ik een Nicolas ter beschikking zal krijgen die onmiddellijk in aanmerking zal komen om te spelen", vertelt de trainer in Sudpresse. "Ik geloof er in. Maar als er toch opnieuw een revalidatieperiode zou aan te pas komen, zou het wel eens heel lastig kunnen worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.