"Bij Anderlecht scoort iedereen een beetje"

DINSDAG, 7 OKTOBER 2008, 08:42 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa speelde erg goed tegen Moeksroen al mist hij wel een balvaste spits in de ploeg. "Ik ben blij dat Frutos terugkeert, maar ik ben ook blij dat Suarez op de terugweg is", aldus Boussoufa.


"Suarez kan erg goed voetballen en hij kan een actie maken. Hij is niet zo'n spits die afhankelijk is van lange voorzetten. Hij kan zelf een man uitschakelen en loopt zich altijd vrij", vertelt Boussoufa in Het Nieuwsblad.

"Vorige vrijdag tegen Moeskroen was het niet altijd gemakkelijk om een aanspeelpunt te vinden vooraan. Zo'n balvaste spits hebben we nodig. Natuurlijk ben ik ook blij met de terugkeer van Frutos, want hij maakt belangrijke goals."

"Anderlecht heeft bepalende spitsen nodig die een ploeg met hun goals ademruimte kunnen geven. Club Brugge heeft nu Sonck en Akpala, Standard heeft ook scorende spitsen. Bij Anderlecht scoort iedereen een beetje. Of Tom De Sutter een versterking zou zijn? Hij is een targetspits, maar De Sutter is ook een erg goede voetballer", aldus Boussoufa.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.