De Sutter: "Anderlecht is heel geïnteresseerd"

DINSDAG, 7 OKTOBER 2008, 08:59 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Het lijkt er sterk op dat Tom De Sutter in januari een contract voor 4,5 jaar tekent bij paars-wit. "Als het aan mij ligt, wordt Anderlecht mijn volgende club", zegt de spits in Het Laatste Nieuws.


"Ik ga er vanuit dat Cercle rekening houdt met mijn wens", vervolgt De Sutter. "We hebben elkaar in het verleden veel gegund en Cercle weet ook dat de club met het meeste geld niet altijd de beste is voor je carrière."

De speler voelt zich alvast klaar voor de stap. "Als supporter van Anderlecht is het een droom om ooit voor Anderlecht te voetballen, want het is de grootste ploeg van het land. Dat Anderlecht mij al die tijd blijft volgen geeft mij vertrouwen. Ik heb de kwaliteiten om te slagen bij een club als Anderlecht."

Over de status van de transfer kan De Sutter niet veel kwijt. "Ik weet dat Anderlecht heel erg geïnteresseerd is in mij en dat mijn manager met de zaak bezig is. Of ik een voorakkoord heb met Anderlecht? Dat moet je ook aan mijn manager vragen. Ik probeer me nu vooral op het voetbal te concentreren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.