Dolby: "Hopelijk kan ik verder met Anderlecht"

DINSDAG, 7 OKTOBER 2008, 23:24 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Verschillende spelers en alsook het bestuur waren zondag aanwezig op zolder om Craig Dolby aan te moedigen. De Brit, die in de tweede race moest opgeven met technische problemen, vond het bezoek geweldig.


Dolby over de ontmoeting met voorzitter Roger Vanden Stock: "Dat was geweldig, hij is zulke aardige man en ik heb dit weekend toch wat tijd doorgebracht in zijn gezelschap. Ik voelde me dan ook helemaal aanvaard door het hele team van Anderlecht", vertelt hij tegenover autosport.be

"Voor de start van de race kwam het hele team naar de startgrid, dat was geweldig", vervolgt de racepiloot. "Toen ze stonden te kijken heb ik bij de start even een melodietje uit de motor gehaald. Dat kan je met deze racebolides. De vlammen kwamen uit de uitlaten geschoten. Dat vonden de jongens geweldig. Af en toe moet je eens wat show laten zien vind ik. Ook voor de fans. Het is voor hen dat ik hier rijd. Ze moesten me geregeld weghalen bij hen, anders bleef ik maar vlaggen handtekenen en foto’s. Ze stonden helemaal tot in onze pitbox."

"Nu, ik vind dat helemaal niet erg. Je bent hier voor de fans en door de fans en dat moet je zeker respecteren. Ik bleef met de fans bezig tot ze mij van het team uit kwamen zeggen, Craig, het is nu tijd om in je wagen te stappen en je helm op te zetten."

De vraag die rest is of Craig Dolby het volledige seizoen zal uitrijden. "Normaal gezien had ik een contract voor drie races en dat eindigt hier op Zolder", verklaart Dolby. "Ik hoop echt wel dat ik kan verdergaan met Anderlecht en het Astromegateam. Het is werkelijk mijn familie geworden. Maar ook als de beslissing anders uitvalt en ik er niet meer bij ben, dan zal ik blijven lachen man, je moet het leven positief benaderen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.