Krijgt Anderlecht vandaag een fitte Frutos terug?

WOENSDAG, 8 OKTOBER 2008, 09:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na twee maanden revalideren in Argentinië keert Nicolas Frutos vandaag terug naar Anderlecht. De vraag die iedereen bezig houdt, is of de spits eindelijk weer fit is. Het geflirt met De Sutter toont alvast de scepsis die bestaat.


Een week later dan gepland keert Nicolas Frutos dan toch terug uit zijn geboorteland. Sinds begin augustus verbleef hij daar om te werken aan het herstel van zijn steeds terugkerende hielblessure. Hoe het er intussen mee gesteld is, blijft een groot vraagteken. Zodra Frutos op de club is, ondergaat hij de nodige onderzoeken en komt er een gesprek met de medische staf en de trainers. "Als Frutos niet inzetbaar is, lijkt een operatie de enige oplossing", is manager Van Holsbeeck erg duidelijk in de kranten.

Intussen komt de relatie tussen de club en zijn spits steeds meer onder druk te staan. Het spelsysteem valt of staat grotendeels met een spits van zijn type. Zijn frequente afwezigheid zorgt dan ook voor wrevel bij vele ploegmaats. Dat intussen de naam van Tom De Sutter steeds vaker valt in het Astridpark, pleit ook niet in het voordeel van Frutos. Als de Cercle-spits naar Anderlecht komt, zal dit niet voor een prikje zijn en Sporting zal dat geld niet neertellen om hem op de bank te zetten.



anderlecht-online forum