Bulykin heeft geen schrik van terugkerende Frutos

WOENSDAG, 8 OKTOBER 2008, 09:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Indien Frutos fit blijkt, wacht Bulykin een zware opgave om zijn basisplaats te behouden. "De terugkeer van Frutos baart mij geen zorgen", klinkt de Rus zelfzeker. "Als er meer concurrentie is zal ik beter worden."


Voor Bulykin zal het de eerste keer zijn dat hij zijn directe concurrent ontmoet. Wanneer de Rus in Anderlecht aankwam, zat Frutos immers al in Argentinië. "Ik ken hem alleen maar van de foto's die hier in de kleedkamers hangen", zo vertelt Bulykin.

Ook over een mogelijk komst van De Sutter maakt hij zich niet al te veel zorgen. "Als Anderlecht nog een extra spits als De Sutter koopt is dat om de kern te verbreden", aldus Bulykin. "In dat geval moet Iakovenko niet meer in de spits staan als de diepe spitsen geblesseerd zijn."

Als de Rus zijn basisplaats wil behouden, dan zal hij wel beter moeten gaan spelen. Dat het tegen Moeskroen niet goed was, beseft hij zelf ook. "Maar een diepe spits is afhankelijk van de voorzetten die hij krijgt. Als die ballen niet goed komen dan is dat frustrerend", zo zegt hij hierover in Het Nieuwsblad. "Geef mij en de ploeg echter nog wat tijd. Ik weet dat ik nog beter kan, maar ook dat ik naar mijn beste vorm moet groeien. Veroordeel mij niet te vroeg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.