Frutos zwijgt, Van Holsbeeck spreekt

DONDERDAG, 9 OKTOBER 2008, 08:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos landde gisteren na twee maanden revalidatie in Zaventem. De komende week wordt Frutos in alle stilte medisch gekeurd en wordt er beslist over zijn toekomst. Spelen, opereren of stoppen.


Frutos was goedgeluimd bij zijn aankomst: "Bedankt voor het hartelijke welkom", klonk het ook wat ironisch tegen de pers. "Ik voel me goed. Volgende week zal ik praten."

Manager Herman Van Holsbeeck geeft tekst en uitleg in Het Nieuwsblad. "Het is normaal dat iedereen bij Anderlecht nerveus is", aldus Van Holsbeeck. "Er hangt veel af van de terugkeer van Frutos. Nico zelf heeft mij aan de telefoon verzekerd dat hij zich op dit moment goed voelt, maar ik roep zeker nog geen halleluja."

"Er zijn eigenlijk drie mogelijke scenario's", legt de manager uit. "Ofwel is Frutos fit en speelt hij, ofwel wordt Frutos opnieuw geopereerd, ofwel wenkt het einde van zijn carrière. We nemen nu een week tijd om zijn toestand te evalueren."

"Pas volgende donderdag geven wij én Frutos meer uitleg. Het heeft nu toch weinig zin dat Nico spreekt. Als die jongen vandaag iets zegt, kan het zijn dat hij over twee dagen iets totaal anders moet zeggen. Ook voor de club hangt er veel van af. De medische staf is ook een beetje nerveus."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.