West Bromwich geeft De Sutter niet op

DONDERDAG, 9 OKTOBER 2008, 16:11 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Naast Anderlecht is er ook het Engelse West Bromwich Albion dat concrete interesse toont in Tom De Sutter. Engelse media melden dat de Premier League-club een nieuw bod voorbereidt op de aanvaller.


Volgens The Daily Mirror zou West Brom nu 3,7 miljoen euro veil hebben voor De Sutter. Andere media spreken zelfs over bedragen tot 7,6 miljoen euro. "Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in Tom', bevestigt Didier Frenay, de manager van De Sutter, in Het Nieuwsblad.

"Ik onderhoud met alle geïnteresseerde clubs een goed contact en met bepaalde clubs is ook al over een transferprijs gepraat. Als een Engelse club met geld komt aanzetten, kan geen enkele Belgische club volgen. Ook Anderlecht niet."

Toch lijkt Anderlecht over de beste papieren te beschikken. Frenay benadrukt dat De Suttter niet voor het geld zal kiezen. "Tom wil vooral op sportief vlak een goede keuze maken. Hij heeft het voor Anderlecht, maar er is nog niets definitiefs beslist."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.