Van Damme: "Veld is meer een matras"

ZATERDAG, 11 OKTOBER 2008, 23:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

België kwam tegen Armenië nooit in de problemen en won verdiend met 2-0. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld", vertelt verdediger Jelle Van Damme aan Sporza radio. "We hebben goed druk gezet."


"Het was leuk om in deze ploeg te spelen. Je merkt dat we meer ervaring hebben en dat er meer vertrouwen is in de ploeg. We worden sterker."

Er was na de match echter meer te doen over de slechte staat van het veld dan over het resultaat. Opmerkelijk want de gloednieuwe grasmat ligt er nog maar sinds deze week. De vorige mat was immers kapot na het concert van André Rieu in het Koning Boudewijnstadion.

Van Damme: "Van een veld kan je eigenlijk niet spreken. Het is meer een matras. Ik hoop echt dat het de komende dagen droog blijft."

Sonck: "Het veld ligt er gewoon schandalig bij. Dat is een nieuwe grasmat maar je zakt erdoor. Ik begrijp dat niet. Als het voor woensdag nog regent wordt het helemaal dramatisch."

Stijnen: "Eén kant is heel goed en aan de andere kant zak je gewoon 20 centimeter in het veld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.