Anderlecht wint oefenwedstrijd met 1-3

DINSDAG, 14 OKTOBER 2008, 21:13 - Sporzafanaat

Anderlecht heeft de oefenwedstrijd van vanavond tegen tweedeklasser Olympic Charleroi gewonnen met 1-3. Losada (2x maal) en Bulykin scoorden voor paars-wit. Brogno trof raak voor Charleroi.

De pas herstelde Nicolas Frutos verscheen aan de aftrap. Na een half uur spelen en aftasten van de tegenstander, opende Hernan Losada de score: 0-1. Op slag van rust verdubbelde opnieuw Losada de voorsprong.

Tijdens de koffiepauze voerde trainer Ariël Jacobs enkele wissels door. Bulykin kwam in de plaats van Frutos en Iakovenko verving Chatelle. De tweede helft was amper op gang gefloten toen Bulykin Anderlecht op een comfortable voorsprong zette: 0-3 met nog een volledige 2de helft te spelen. Paars-wit slaagde er echter niet meer in om, ondanks enkele goede kansen, nog te scoren. Charleroi deed dat in de 63ste minuut nog wel via ex-OHL spits Toni Brogno. Eindstand: 1-3.

Score: 1-3
Doelpunten: 29' Losada (0-1), 45' Losada (0-2), 52' Bulykin (0-3), 63' Brogno (1-3)

Olympic Charleroi: Delferriere, Flammini (46' Brogno), Malacort (73' Brison), Nieus, Boukamir, Stilmant, Rouani, Alibhai, Yao Teliby, Leurquin, Sbaa
Anderlecht: Schollen, Rnic, Deschacht, Kruiswijk, Biglia (62' Sutchuin), Sare, Losada, Goor, Chatelle (46' Iakovenko), Dos Santos (79' Ciza), Frutos (46' Bulykin)