Frutos erg kritisch voor medische staf Anderlecht

DONDERDAG, 16 OKTOBER 2008, 16:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op een persconferentie sprak Nicolas Frutos voor het eerst sinds zijn terugkeer over zijn blessureperikelen. Hij is hierbij niet bepaald mals voor zijn club. "Anderlecht heeft me op sommige momenten geforceerd om te spelen."


Het zit de Argentijn al een tijdje hoog dat pers en publiek steeds kritiek hebben op zijn blessuregevoeligheid. "Deze kritiek is logisch en ik aanvaard dat ook, maar niet iedereen kent de exacte omstandigheden", zo opende Frutos vanmiddag. "Ik ben altijd te vroeg moeten terugkeren. Anderlecht heeft me op sommige momenten geforceerd te spelen."

Voor Frutos was deze situatie niet langer houdbaar. Dus stapte hij naar manager Van Holsbeeck om tot een oplossing te komen. "Ik zei hem "Ofwel los je mijn problemen op, ofwel zet ik mijn carrière stop en keer ik met mijn gezin terug naar Argentinië." Toen hebben me ze laten gaan."

Over zijn huidige fysieke paraatheid, toont Frutos zich voorzichtig optimistisch. "Ik heb twee maanden goed gewerkt in Argentinië. Ik ben niet genezen, maar wel al stukken beter. Het is afwachten wat de toekomst zal zeggen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.