Jacobs hoopvol over terugkeer Frutos

VRIJDAG, 17 OKTOBER 2008, 13:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op de persconferentie liet ook coach Ariël Jacobs zijn licht schijnen over de terugkeer van Nicolas Frutos. "Er is een zekere vorm van voorzichtigheid nodig, maar ik neig toch tot optimisme."


"Frutos gaat momenteel goed om met de belastingen die we hem opleggen", klinkt Jacobs tevreden. "De komende dagen, weken en maanden zal hij specifieke individuele trainingen en groepstrainingen afwerken."

Dat club en speler pas een week na Frutos' terugkeer met de pers praatten, ligt volgens Jacobs aan het feit dat dokter Mendoza pas dinsdag naar België kwam en de club eerst met hem wou praten. "Frutos kreeg in Argentinië een manuele therapie en fysiotherapie", beschrijft Jacobs het trainingsregime dat de spits in zijn geboorteland afwerkte. "Hij deed ook krachtoefeningen om het lid te verstevigen. En daarnaast hield hij zich natuurlijk ook bezig met specifieke voetbalgerichte trainingen."

Met Kanu en Suarez die ook weer fit zijn, lijkt Jacobs voortaan een luxeprobleem te hebben voor het aanvallend compartiment. "Maar dat probleem hebben we intussen al opgelost, de drie aanvallers die we gaan verkopen, zijn gekend", eindigde de coach zijn persconferentie met een kwinkslag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.