Nicolas Frutos opnieuw in wedstrijdkern

VRIJDAG, 17 OKTOBER 2008, 21:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Coach Ariël Jacobs heeft de namen bekend gemaakt van de spelers met wie hij zondag Zulte Waregem zal bekampen. De meest opvallende naam in de selectie is deze van Nicolas Frutos. Jan Polak en Nemanja Rnic ontbreken door blessures.


Vorig seizoen verloor Anderlecht met 1-0 aan de Gaverbeek. De wedstrijd werd toen gespeeld enkele dagen na de Europese kwalificatie tegen Bordeaux. "Ik vond dat we toen geen slechte eerste helft hebben gespeeld", blikt Jacobs nog even terug. "Maar goed, dan slik je die 1-0 en dan weet je dat het moeilijk wordt." Met deze nederlaag in het achterhoofd, is extra waakzaamheid zeker geboden. "Zulte Waregem is en blijft altijd een moeilijke verplaatsing", beseft ook Jacobs.

De selectie: Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Deschacht, Frutos, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.

De wedstrijd van zondag komt voor Suarez en Kanu nog te vroeg. Net als Bruzzese treden ze vanavond aan met de invallers.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.