"Er is teveel misgegaan om op 24 uur te bespreken"

MAANDAG, 20 OKTOBER 2008, 11:31 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook coach Ariël Jacobs kon zijn boosheid na afloop niet verstoppen. "Het is te gemakkelijk om te stellen dat we zomaar drie punten verloren", aldus Jacobs. "Ik ben gewoon beschaamd. De 4-0 was niet eens overdreven."


"We mogen nooit op zulke manier verliezen. Er zullen meer dan 24 uren in een dag nodig zijn om te bespreken wat hier is fout gegaan", aldus een kwade coach. "Mijn spelers zullen zich in vraag moeten stellen, of wij zullen hen daarbij helpen."

Naar eigen zeggen dat Jacobs zich al na de opwarming kwaad moeten maken op zijn spelers. Tijdens de rust deed hij het wel. "Ik heb mijn spelers nog eens wakker geschud. Gezegd dat we agressiever moesten zijn en minder tussenstations moesten gebruiken. De tegenstander counterde goed, maar dat was ook omdat wij het hen toe lieten."

Om meer présence in het strafschopgebied te krijgen, bracht Jacobs na de rust Frutos in het veld. De coach ergerde zich echter vooral aan het gemekker op de scheidsrechter van de Argentijn. "Hij was duidelijk met andere zaken bezig dan voetbal. Als je al geel hebt, mag je dat nooit doen", aldus Jacobs. "Allicht was hij geschrokken door de heisa rond zijn persconferentie en was hij daardoor niet met voetbal bezig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.