Cercle en Anderlecht geven persconferentie

DINSDAG, 21 OKTOBER 2008, 10:15 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag zullen we meer duidelijkheid krijgen over de toekomst van Tom De Sutter. Om 14u geven Cercle Brugge en Anderlecht in Brugge immers samen een persconferentie over de aanvaller.


In Het Laatste Nieuws laat Frans Schotte al uitschijnen dat de deal zo goed als rond is. "Normaal praat ik liever als de deal volledig rond is, maar in dit geval is het beter om ook bij quasi-zekerheid al een boodschap naar buiten te brengen", aldus de voorzitter van Cercle Brugge."

"Anders blijft de geruchtenmolen toch maar draien. En ik heb er alle vertrouwen in dat de deal met Anderlecht straks in orde komt. Alleen is de overgang van Tom één boodschap en zijn er andere boodschappen die nog niet in orde zijn."

Herman Van Holsbeeck over De Sutter: "De Sutter heeft zelf gezegd dat hij graag naar Anderlecht wil komen", zegt de manager. "We zullen het maximale doen om hem naar Anderlecht te halen, maar op dit moment is De Sutter nog geen speler van Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.