Beloften verliezen met 3-0

ZATERDAG, 25 OKTOBER 2008, 10:37 - Michaël

De beloften van Anderlecht speelden gisterenavond hun wedstrijd tegen KV Mechelen. Hopelijk doet de A-kern het beter want de beloften verloren met maar liefst 3-0 van de Mechelaars.

Mechelen kwam al na 12 minuten op voorsprong dankzij een doelpunt van Kourouma. De thuisploeg was sterker dan paars-wit en dat resulteerde vlak voor rust in de 2-0.

In de tweede helft probeerde Anderlecht te scoren, maar een uitstekende Mechelse doelman hield de ballen uit de netten. In de 60ste minuut was de afstraffing compleet toen Van Dessel de 3-0 staalhard over de grond binnen schoot.