Jacobs heeft geen verklaring voor Zulte-Waregem

ZATERDAG, 25 OKTOBER 2008, 15:47 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft het zware verlies van vorig weekend nog altijd niet verteerd, maar probeert het toch te relativeren. Volgens hem staat Anderlecht nu al verder dan dat het vorig jaar stond.


"Niet dat daarom alles oké is. Maar het toont wel aan hoe alles in één week kan veranderen. We moeten niet plots alles in vraag stellen", zo zegt Jacobs.

"Natuurlijk maak je na zo'n week veronderstellingen. Ik kan niet in de hoofden van de spelers kijken, maar misschien werkt de klap die het missen van de Champions League ons bezorgde nu nog na."

"Na één week zeg ik: 4-0, dat is ook drie punten. Al realiseer ik me uiteindelijk ook wel dat er toch een verschil is met een 1-0 nederlaag. Toch voel ik nu niet meer druk dan anders. Je kan ook niet zeggen dat dit mijn slechtste week ooit was, op Anderlecht is er altijd wel iets", aldus Jacobs.

Jacobs zorgde zelfs nog voor ene beetje humor door te zeggen dat de competitie in Bulgarije en Italië voortaan in Januari begint na de uitschakeling van Sofia en het gelijkspel van Juventus tegen BATE Borisov ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.