Vlcek: "We moeten ieder jaar kampioen spelen"

VRIJDAG, 31 OKTOBER 2008, 12:14 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Vlcek heeft zijn draai bij Anderlecht helemaal gevonden. De Tsjech hoopt dan ook dat Anderlecht de optie zijn contract licht zodat hij enkele jaren langer kan blijven. Ook hij is tevreden met de terugkeer van Frutos.


“Het is sowieso gemakkelijker spelen met grote spitsen. Je hoeft de bal maar vooraan te smijten en Frutos doet er wel iets mee. Hij toonde zijn waarde met de drie doelpunten tegen KV Mechelen.”

“Ik denk dat ik tegen Mechelen bewezen heb dat ik een meerwaarde ben voor de ploeg. Ik hoop dat ik dat niveau kan aanhouden. Op Anderlecht kan men niet aanvaarden dat iemand twee slechte wedstrijden speelt.”

De speler blikt ook vooruit op de wedstrijd tegen GBA: “Ik weet niet of ik aan de wedstrijd zal starten. De trainer kiest de elf spelers die starten en niemand anders. We moeten klaar zijn om elke wedstrijd te winnen. Wij zijn Anderlecht en we moeten ieder jaar kampioen spelen.”

Vlcek bevestigt nog maar eens dat hij graag bij Anderlecht wil blijven: “Ik wil hier zeker en vast blijven en hoop dat Anderlecht die optie in mijn contract licht. Pas daarna keer ik terug naar Slavia Praag, als speler of in een andere functie. Dat weet ik nog niet.”



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.