Anderlecht eindigt 6e in tweede race

ZONDAG, 2 NOVEMBER 2008, 14:57 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Om iets na 14u werd de start gegeven voor de 2e race. Anderlecht startte deze race op de 12e plek. Beijing startte helemaal achteraan doordat het in de eerste race als eerste over de meet kwam.


Tussen de wagens van Flamengo, AC Milan en Corinthians kwam het al in de eerste ronde vlak na de start tot een crash en moest de safety car uitrukken. Tijdens de SC moest ook FC Basel het circuit verlaten waardoor er maar 14 wagens meer op het circuit waren en Anderlecht zich nu op de 11e plek bevond.

In de strijd om de 2e plek kwam het tussen BVB en Roma tot een aanrijding waardoor de geel-zwarte bolide in de vangrails belandde en de strijd moest staken. Na de verplichte pitstop reed Dolby op de 8e plek. De top 3 na 20 minuten races was Roma, Eindhoven en Porto. Beijing bewees nog maar eens hun sterkte en nam de 8e plek over van Anderlecht.

Met nog enkele minuten te gaan kwam het ook nog tot een lichte aanrijding tussen Tottenham, Olympiacos en Corianthians. Paars-wit kon hierdoor oprukken naar de 6e plek. Het leek er op dat Roma als eerste ging eindigen maar de piloot maakte een foutje waardoor Porto als eerste over de streep kwam. Derde werd PSV Eindhoven, Liverpool 4e, Beijing 5e en Anderlecht 6e.

De puntenverdeling van beide races kan u straks op onze SF-pagina's vinden.

Op 22 en 23 november strijkt het ganse Superleague Formule-circus neer in Spanje op het Jerez-circuit. Meer informatie kan je hier vinden: http://www.superleagueformula.com/. Dit is dan de laatste manche van het seizoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.