Losada houdt wrang gevoel over aan eerste goal

MAANDAG, 3 NOVEMBER 2008, 10:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Uitgerekend tegen zijn ex-club Germinal Beerschot scoorde Hernan Losada zijn eerste doelpunt voor Anderlecht. De Argentijn juichte echter niet. "Op die manier wilde ik de fans van Beerschot mijn respect tonen", zei hij achteraf.


'There ain't no sunshine when you're gone' stond op een groot spandoek van de thuissupporters. Bij Beerschot zijn ze hun goudhaantje van vorig seizoen nog niet vergeten. "Dat deed deugd want ik had het niet verwacht", vertelt Losada in Het Nieuwsblad. "Ik was blij dat ik hier terug was, want ik beleefde hier twee mooie jaren."

Het respect van de Argentijn voor zijn ex-supporters uitte zich ook na zijn doelpunt. In plaats van te juichen stak Losade bedeesd, bijna verontschuldigend zelfs, zijn hand op. "Meer kon ik echt niet doen. Ik ben een speler van Anderlecht en denk dat de supporters van Beerschot dat wel begrijpen", aldus Losada. "Ik had er niet over nagedacht wat ik zou doen als ik hier zou scoren. Daar hou ik me tijdens de week niet mee bezig."

Over de wedstrijd was Losada kort. "Vooral in de eerste helft maakte Wamfor het me niet gemakkelijk. De 1-2-achterstand sneed de benen van de thuisploeg af en dan ging het vlotter", zo merkte ook de Argentijn op. "Door de nederlaag van Standard maken we nu een sprongetje in de rangschikking. Het uiteindelijke doel is de landstitel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.